Antonia Dell’Atte denuncia l’exmarit: “Alessandro Lequio em va pegar quan jo estava embarassada”

L'exdona del tertulià l'acusa d'haver-la maltractat també durant l'embaràs

Antonia Dell’Atte, farta de les justificacions del seu exmarit, va decidir publicar la sentència que demostraria que va denunciar-lo per maltractament el 1991. Alessandro Lequio sempre ha negat que fos cert, el que també ha fet la mare del seu fill, Ana Obregón, que directament ha acusat Antonia d’haver “falsificat” els documents de la denúncia. És per això que la italiana ha anunciat que la demandarà. De moment, concedeix una entrevista a Lecturas en la que dona la seva versió.

No ha volgut cobrar res, només que la revista fes una donació a una associació que lluita contra la violència masclista: “Vaig viure un autèntic infern en el meu matrimoni… És un dolor que mai no cessa. Estic molt dolguda i molt afectada. Ana Obregón ha estat utilitzada per enèsima vegada… És víctima d’Alessandro i no és lliure per dir la veritat. Per què ha parlat si sap que la denúncia és autèntica? Que parli ell! Què hi pinta, ella? No toleraré que es posi en dubte el meu testimoni i tampoc la decisió que va prendre la justícia”.

Per primer cop, Antonia treu a la llum públicament que Alessandro Lequio la va pegar: “Vaig patir maltractament. Alessandro em va pegar quan jo estava embarassada“, revela amb llàgrimes als ulls. Una història de fa molts anys però que encara la remou, de la qual ha volgut tornar a parlar en veure el documental de Rocío Carrasco.

La model italiana no vol callar més i està disposada a tot per tal de treure la màscara a Alessandro, qui vol que acomiadin de Telecinco tot seguint l’exemple del que han fet amb Antonio David Flores. Caldrà esperar a la resposta d’Alessandro, que segur que no es fa esperar.

Nou comentari