El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonia Dell’Atte, sense pietat contra Ana Obregón: “Has caigut en la trampa i et denunciaré”
  • CA

Antonia Dell’Atte vol deixar clar que Alessandro Lequio és un maltractador, per la qual cosa no fa més que compartir un escrit rere un altre en el qual deixa verd el pare del seu fill. Això no ha fet gens de gràcia a Ana Obregón, que també va ser parella de Lequio uns anys. L’actriu ha acusat directament a la italiana de “falsificar” la denúncia per maltractament que ha mostrat: “Jo he vist un informe de la policia científica que conclou que aquesta senyora havia falsificat la denúncia per maltractament”.

Com era d’esperar, la resposta d’Antonia Dell’Atte no s’ha fet esperar. Ha criticat durament l’ex del seu exmarit en un text demolidor: “T’has deixat utilitzar, un altre cop… Has caigut en la trampa per enèsima vegada. Jo he estat víctima dues vegades. Prou ja de fer violència a qui la justícia ha donat la raó! Jesús meu, revisc el mateix malson des de fa 30 anys. Encara segueixen mentint i defensant allò indefensable. Encara tapen la veritat amb les mateixes mentides de sempre i ara també amb calúmnies… Estan dient mentiders als jutges d’un judici en el qual Alessandro va reconèixer haver-me maltractat. Deixeu-me en pau”.

I afegeix un escrit dirigit a l’Obregón: “Estimada Ana, els documents als que et refereixes són autèntics així com la denúncia per calúmnies que aviat rebràs. La falsificació d’actes públics i jurídics és un greu delicte que mai no he comès. Una vegada més, he defensat aquest senyor. He caigut ingènuament en la trampa d’un covard que mai no ha sabut admetre les seves culpes i agafar les seves pròpies responsabilitats”. 

Una guerra que no fa més que empitjorar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa