El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat bomba d’Ana Obregón: “Antonia Dell’Atte ha falsificat la denúncia de maltractament contra Lequio”
  • CA

Alessandro Lequio es troba a l’ull de l’huracà per les acusacions de la seva exdona, Antonia Dell’Atte, que ha compartit un document judicial que demostraria que el va denunciar per maltractament. Ella està farta de repetir i repetir que el tertulià “és un maltractador” i és per això que ha demanat que l’acomiadin de Telecinco. L’última a pronunciar-se sobre el tema ha estat Ana Obregón, qui també fos parella de Lequio. Aquests últims mesos s’han mostrat més units que mai per la mort del seu fill Álex, un moment duríssim en el qual es donen força mútuament. L’actriu, indignada amb l’atac d’Antonia Dell’Atte, ha escrit un missatge molt contundent en el qual l’acusa d’haver falsificat la denúncia per fer mal al seu ex.

“Espero que no arribin al cel les mentides i la crueltat amb la que estan tractant al pare del meu fill i les mentides sobre la nostra relació. Alessandro mai no m’ha maltractat. Mai no l’han jutjat ni sentenciat com maltractador. He vist amb els meus propis ulls l’informe de la policia científica que conclou que la denúncia de maltractament presentada per aquesta senyora l’ha falsificat. Prenem-nos el maltractament d’una manera seriosa perquè és el més greu que passa en aquesta societat. Mai no he tingut guardaespatlles per protegir-me d’ell perquè és el meu principal suport. Tota la meva família l’adora”, etziba Obregón.

Una actriu cansada de la persecució de Dell’Atte: “Són 30 anys amb la mateixa història, 30 anys d’aguantar insults i mentides de la mateixa persona sense haver contestat mai perquè la meva educació no m’ho permet. Cada vegada afegeix més dolor al dolor. Tinc tots els fotògrafs assetjant la meva família i jo m’he d’amagar per anar a veure el meu fill al cementiri. Si us plau, que aquesta senyora respecti a uns pares que estan de dol pel seu fill i que necessiten calma perquè jo no li desitjo a ningú que passi pel que estem passant. I si no ho fa per nosaltres, que ho faci pel meu Álex que adorava el seu pare i així pot descansar en pau”.

Un comunicat en el qual carrega contra la italiana, a qui acusa de mentir i falsificar un document judicial. La guerra empitjora i ara tots els focus apunten a Alessandro Lequio, que haurà de deixar clar què hi ha de veritat i de mentida en aquesta història.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa