El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ariadna Oltra explica com serà la nova etapa d’Els Matins de TV3
  • CA

Ariadna Oltra serà una de les cares més importants de TV3 a partir del setembre, quan torni a posar-se al capdavant d’Els Matins com a presentadora i també directora. Deu anys després de la seva experiència en el programa matinal, hi torna amb més poder i molta més influència en substitució de Lídia Heredia. Per tal de promocionar aquest nou projecte, ha concedit una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio en què també ha parlat de la seva vida personal.

Les darreres tres temporades l’hem vist al TN Matí, una experiència que titlla de “complicada”: “Aquest és un projecte molt exigent en el que patia, però en el que també gaudia molt i això és perillós perquè l’adrenalina aquesta et pot fer entrar en una espiral trepidant”. Ara continuarà matinant, però una mica menys que ara: “Podré dormir mitja hora més i això és or per a aquells que ens llevem molt d’hora”.

Com serà la nova temporada d’Els Matins de TV3?

Com va arribar-li aquesta oferta? “Em van proposar tornar a Els Matins a principis de juny. Vaig dir que sí immediatament perquè m’agrada molt la franja matinal i conec l’equip del programa, els qui sé que són molt potents. Aquest és un espai que conec d’una etapa anterior, però en aquest cas el dirigiré també i és un pas endavant que em ve molt de gust. Torno allà on vaig començar i amb la mateixa sensació de no acabar de creure’m que hagi acabat aquí”.

La pregunta sobre les novetats d’Els Matins amb ella al capdavant era obligatòria: “El programa no canviarà molt perquè continuarà sent el matinal que s’ha fet a casa nostra des de fa molts anys. Abraçaré la feina que s’hi ha fet fins ara i la faré tirar endavant. No hi serà la Lídia Heredia perquè hi seré jo, però Els Matins continuarà sent el programa de referència informativa. Començarem amb l’entrevista, la taula d’anàlisi i a partir d’aquí esperem acompanyar a qui ens vulgui veure. Em sap greu, però us farem la competència a vosaltres!”, li recordava a l’equip del programa de ràdio.

El que més il·lusió li fa és que la Corporació hagi escollit tres dones en els grans programes de TV3 per a la pròxima temporada: “Ha costat molts anys que passés això. En el món periodístic hi ha moltes dones, però en els llocs directius pocs. Estic contenta que la franja de matí i la tarda tindran dones al capdavant i amb poder de decisió. Aquesta és una edició que ha pres la corporació i s’ha d’agrair”.

Ariadna Oltra al 'TN' - TV3
Ariadna Oltra ha treballat al TN Matí les darreres tres temporades | TV3

Ariadna Oltra reconeix que tenir una vida familiar ordenada és important si treballes a televisió

La periodista és mare de dos nens, el Nil i el Gerard, de cinc i sis anys. La conciliació no és gens fàcil i assegura que li encantaria trobar algú que aconseguís fer-ho sense problemes: “El meu home i jo et respondríem el mateix, que portem la conciliació fatal. Els meus fills m’han vist per la televisió, saben que sóc periodista i que hi ha algun moment del dia en què hi surto… però no en són gens conscients. No expliquen que jo treballo a la televisió i no li donen cap tipus d’importància. Em diuen que deixi el telèfon i que no volen que vagi a la feina, això sí, perquè de dilluns a divendres mai no em veuen perquè no hi sóc cap matí. Quan vaig estar de baixa unes setmanes, em veien sempre i s’hi van acostumar. El dia en què els vaig dir que tornava em van dir que no volien perquè trobarien a faltar el “bon dia” de la mama de dilluns a divendres”.

Més notícies
No hi haurà 'Joc de cartes' aquesta setmana - TV3
Per què TV3 no emetrà ‘Joc de cartes estiu’ aquesta setmana?
Notícia: Per què TV3 no emetrà ‘Joc de cartes estiu’ aquesta setmana?
Comparteix
La cadena emetrà un partit benèfic entre el Barça i el Manchester United en el seu lloc
Lildami cuida de dues nens a 'Au pair' de TV3
TV3 s’enfonsa amb un ‘Au Pair’ avorrit i molt criticat
Notícia: TV3 s’enfonsa amb un ‘Au Pair’ avorrit i molt criticat
Comparteix
Lildami i Laia Palau no han aconseguit captivar una audiència que ha canviat de canal durant la seva emissió
Gerard Piqué, a la boda d'uns amics amb la nòvia - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Comparteix
Els fotògrafs els han captat arribant junts a la boda d'uns amics, el que suposa la presentació oficial de la parella
Shakira, enfadada amb Gerard Piqué per les fotos amb la nòvia - Europa Press
Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Notícia: Shakira, “encesa d’ira” per les fotos de Gerard Piqué i la nòvia
Comparteix
El futbolista ha trencat el pacte al que havien arribat, segons el qual cap dels dos no presentaria una nova parella tan aviat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa