El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut per la mort de la seva parella, una noia de 21 anys de Campdevànol
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home presumptament implicat en l’homicidi de la seva parella, una noia de només 21 anys trobada morta en un pis a Campdevànol a dos quarts de tres de la tarda. La noia ha estat localitzada al carrer Puntarró d’aquest municipi del Ripollès, segons ha confirmat el mateix Ajuntament. El consistori ha explicat que la víctima era veïna del poble.

Els Mossos han rebut l’avís que hi havia una persona morta i s’hi han traslladat un operatiu policial i el servei d’emergències mèdiques, que no ha pogut fer res per salvar-li la via i només ha pogut confirmar la mort d’aquesta noia. També hi ha anat la comitiva judicial.

La mort d’aquesta jove ha arribat només un dia després de la festa major del municipi, que ha estat celebrant les festes des del passat dijous. A les set de la tarda ha arribat la forense, que ha examinat el cos i que ha contribuït a determinar que es tractava d’un possible crim. Caldrà l’autòpsia per determinar amb precisió la causa de la mort.

Tot indica crim masclista

Amb la detenció, comunicada poc després de les 21 hores, tot apunta que podria tractar-se d’un crim masclista. De confirmar-se, aquesta noia entraria a la tràgica llista de dones mortes per violència de gènere a Catalunya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tomppa a setembre 21, 2022 | 23:19
    Tomppa setembre 21, 2022 | 23:19
    Els que voleu acollir, sou fastigoses!
  2. Icona del comentari de: vendetta a setembre 22, 2022 | 09:04
    vendetta setembre 22, 2022 | 09:04
    si no diuen la nacionalitat, ja la imaginem
  3. Icona del comentari de: Desconegut a setembre 22, 2022 | 23:55
    Desconegut setembre 22, 2022 | 23:55
    No hi ha dret personas dakestas que matan a noias tan joves tindrian de ser castigats i torturats fins la mort perke yo que sapiga si ell li fa aixo a una o dos noias els i fara a mes i la gen bol viure no acaba mort a las mans de la parella Siusplau una mica de suport a les noias joves gen gran per la mort de deu que después dieu a sa mort i no us importa pro els familiars i amics acaben destrozats??
  4. Icona del comentari de: Jana a setembre 23, 2022 | 14:47
    Jana setembre 23, 2022 | 14:47
    Me parece de cara dura que preguntes por la nacionalidad. Para tu información es española pero eso que más da?la pobre chica a muerto . Eso es lo lamentable no su nacionalidad
  5. Icona del comentari de: Jana a setembre 23, 2022 | 14:47
    Jana setembre 23, 2022 | 14:47
    Me parece de cara dura que preguntes por la nacionalidad. Para tu información es española pero eso que más da?la pobre chica a muerto . Eso es lo lamentable no su nacionalidad.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa