El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs carrega contra la Mesa: “Són obedients i bons minyons”

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha carregat contra la Mesa del Parlament per haver-li retirat l’acta de diputada després que el Tribunal Suprem hagi rebutjat suspendre cautelarment l’ordre de la Junta Electoral Central (JEC). “Quin regal de Sant!”, ha dit Borràs amb ironia. “El Parlament em retira l’acta de diputada sense ni tan sols esperar que la JEC li ho requereixi, que són obedients i bons minyons”.

Borràs també ha aprofitat per criticar ERC i la CUP, que, amb el suport del PSC, pràcticament han calcat els passos que va seguir ella quan va haver de retirar l’acta de l’exdiputat dels cupaires Pau Juvillà després la ingerència de la JEC. “Si la diligència que han mostrat en obeir l’estat estigués al servei d’obeir els ciutadans de Catalunya ja seríem independents”, ha dit. El pròxim divendres 9 de juny el Parlament celebrarà un ple per nomenar el seu relleu. 

La secretària de la Mesa Arurora Madaula (Junts) i la portaveu del grup parlamentari, Mònica Sales, en roda de premsa Data de publicació: dijous 01 de juny del 2023, 19:47 Localització: Barcelona Autor: Sílvia Jardí
La secretària de la Mesa Arurora Madaula (Junts) i la portaveu del grup parlamentari, Mònica Sales, en roda de premsa / ACN

El Parlament prepara el relleu de Borràs

El pròxim divendres 9 de juny el Parlament celebrarà un ple per nomenar el seu relleu a la presidència de la cambra. El seu escó l’ocuparà el dirigent de Demòcrates, Toni Castellà, que també ha sonat com a substitut de Borràs a la presidència del Parlament. Amb tot, la diputada i exalcaldessa de Vic, Anna Erra, és la millor posicionada per ocupar el càrrec, tot i que el partit està a l’espera que Borràs faci una proposta.

ERC ha dit en diverses ocasions els últims dies que aposta perquè Junts mantingui la presidència del Parlament com a part del nou marc de cooperació que ambdós partits estan negociant de cara al 23-J. Els republicans, que també aposten per Xavier Trias com a nou alcalde de Barcelona, volen que l’independentisme pacti a tot arreu on sigui possible per no “regalar” poder al PSC.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal fas, tal trobaràs. a juny 02, 2023 | 09:08
    Tal fas, tal trobaràs. juny 02, 2023 | 09:08
    Tots sou iguals d'obedients i obedientes. Quan vaig veure el que la Borras li feia al Pau Juvillà, em va caure a terra. Ja no em va agradar que a Madrid anès a veure al rei d'españa i fes gestos de submissió amb el cap cot, caparrejant amunt i avall, de fet, vaig sentir fàstic per la meva part del vot que l'havia porta fins allí. Temps desprès, però, retirar-li l'ajuda al pobre Juvillà i ara pretendre que no li facin a ella el que ella va fer a un altre...
    • Icona del comentari de: I què esperaves de la xoni? a juny 02, 2023 | 15:13
      I què esperaves de la xoni? juny 02, 2023 | 15:13
      És corruptgent, només pots esperar mentides i hipocresia, i amb sort que no robin massa...
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a juny 02, 2023 | 09:14
    Gonzalo juny 02, 2023 | 09:14
    Esta es la que retiró el escaño al de la cup mientras seguía diciendo que lucharía por sus derechos.... Jajaja! Palabrita de trapis! Jajaja! Al carrer! Jajaja!
  3. Icona del comentari de: Català a juny 02, 2023 | 09:28
    Català juny 02, 2023 | 09:28
    Benvolguda Sra. Borràs, ens voleu fer creure que no sabeu les presses que tenen els vostres companys per ocupar el vostre ben retribuït lloc?
  4. Icona del comentari de: Groc a juny 02, 2023 | 10:25
    Groc juny 02, 2023 | 10:25
    Emulan a l'Arrimadas
    • Icona del comentari de: Gonzalo a juny 02, 2023 | 15:35
      Gonzalo juny 02, 2023 | 15:35
      Hay una clara diferencia. A la señora Arrimadas, la han echado los votantes. A la trapis, sus trapicheos y martingalas con sus amigotes traficantes de droga.
  5. Icona del comentari de: “Són obedients i bons minyons” a juny 02, 2023 | 15:02
    “Són obedients i bons minyons” juny 02, 2023 | 15:02
    Això és el que s'espera del polítics que votem. No esperem ni que aprofitin el càrrec per donar prevendes als xoniamics saltant-se les normes, ni que facin el ridícul internacional suspenent el resultat d'un referèndum en 8 segons i fuigint deixant tothom enmerdat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa