Les fotos d’Iñaki Urdangarin passejant de la mà d’una altra dona han generat un terratrèmol en la família reial. No era aquesta la confirmació que volien del divorci de Cristina de Borbó, però ara és massa tard per emetre un comunicat en el que anunciïn “el cessament temporal de la seva convivència”. Com era d’esperar, ara la premsa rosa busca les primeres reaccions dels membres de la família. Han intentat que l’Elena parlés de la separació de la seva germana petita, però no hi ha hagut manera. La següent a qui han preguntat? La seva filla, Victoria Federica.

La petita dels Marichalar mai no ha estat molt amiga de la premsa, el que ha tornat a demostrar en aquesta última ocasió. I és que la jove ha mostrat la seva pitjor cara en un xoc amb el reporter d’Europa Press, que la perseguia pel carrer per conèixer la seva opinió sobre la infidelitat del tiet polític. Ella ignorava les seves preguntes i, visiblement enfadada, exigia al periodista que deixés de gravar-la. No contenta amb això, es girava i feia un cop a la càmera mentre l’escridassava: “Tío, prou. Para, t’ho dic seriosament”.

Victoria Federica agredeix un càmera per evitar que la gravessin / Europa Press

Una actitud desagradable que no sorprèn, tenint en compte que mai no ha estat molt educada amb la premsa. Ara bé, veure-la fent un cop a la càmera per evitar que la gravessin va encara més enllà. Sense tallar-se ni un pèl, torna a demostrar que li és igual quedar malament públicament sempre que pugui evitar respondre les preguntes que li fan. Tot l’entorn d’Iñaki Urdangarin està alterat, tenint en compte la immensa repercussió que ha adoptat el tema. De moment es continua esperant a la publicació d’un comunicat oficial en el que es confirmi la separació del matrimoni després de 24 anys junts i quatre fills en comú. Un final impactant per a una història d’amor que els ha forçat a superar moments molt complicats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Digna filla d'un Borbó! a gener 20, 2022 | 14:34
    Digna filla d'un Borbó! gener 20, 2022 | 14:34
    Res més a dir
  2. Icona del comentari de: Una família desestructurada en risc social a gener 20, 2022 | 14:37
    Una família desestructurada en risc social gener 20, 2022 | 14:37
    L'avi separat, les dos filles també i el fill fotent foc a Catalunya que ja ha perdut...

Nou comentari

Comparteix