El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco s’enfonsa amb un programa especial sobre Cristina de Borbó
  • CA

Telecinco ha volgut aprofitar-se de la separació d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, un divorci que ha acaparat un munt de portades de revista des que es publiquessin les impactants fotos de l’exduc de Palma de la mà d’una altra dona. Per tal d’analitzar com estan les coses, han preparat un programa especial que ha fet una audiència pèssima. Han estat mesos investigat la situació de la germana de Felip VI, a qui han arribat a segur a bord d’un avió. També han emès per primera vegada el vídeo d’Iñaki Urdangarin en el que se’l veu plorar a dins d’un cotxe. I, a més a més, han revelat que Joan Carles de Borbó va intentar impedir la boda de Cristina i Iñaki.

Molts diners i hores invertides en un programa que a Catalunya s’ha quedat en cinquena posició del rànquing dels més vistos amb un ínfim 7,7% del share que no ha aconseguit captivar ni tan sols 80.000 teleespectadors. Ara bé, tampoc a Espanya ha triomfat aquesta proposta, on han fet un 9,9% que els deixa bastant per darrere de les pel·lícules que emetien Antena 3 i TVE a la mateixa hora.

L’experiment no va agradar a l’audiència, que va omplir Twitter de crítiques cap al format perquè consideren que va ser avorrit. Ni tan sols ha convençut que treguin a la llum draps bruts de Cristina i que diguin que està “enfonsada, deprimida i en el pitjor any de la seva vida”.

Joan Carles I va intentar impedir la boda de Cristina i Iñaki Urdangarin

Un dels moments que més ha cridat l’atenció, per això, ha tingut a veure amb els inicis de la relació de Cristina i Iñaki Urdangarin. En aquest documental han tret a la llum que Joan Carles de Borbó no volia que la filla es casés amb el jugador d’handbol, un matrimoni que hauria intentat impedir. Com? “Va arribar a orquestrar una campanya mediàtica perquè l’opinió pública es posicionés en contra de la relació de la filla i l’Iñaki. El monarca no volia que la infanta es casés amb un jugador d’handbol basc que vivia a Catalunya. No obstant això, finalment la parella va casar-se el 1997 en una boda multitudinària.

El matrimoni no ha funcionat, amb un empresonament, una aventura amorosa i un divorci que ha fet que la premsa rosa vagi darrere d’ells aquests darrers anys. La parella no ha passat desapercebuda precisament, encara que en aquesta emissió amb poca audiència ha quedat demostrat que potser el tema comença a cansar una mica. Hi ha hagut una sobresaturació en els mitjans i, finalment, la gran majoria de l’audiència ha optat per desconnectar amb una pel·lícula a continuar veient la mateixa informació repetida en bucle.

Més notícies
Treuen a la llum secrets de Letícia - Europa Press
Revelen intimitats de Letícia: malalties, manies i compres al supermercat
Notícia: Revelen intimitats de Letícia: malalties, manies i compres al supermercat
Comparteix
La dona de Felip VI farà 50 anys d'aquí a pocs dies, el que han aprofitat per publicar un reportatge amb informació sobre ella
Cristina de Borbó reapareix en una boda de la família Urdangarin - Europa Press
Cristina de Borbó, convidada inesperada a dues reunions dels Urdangarin
Notícia: Cristina de Borbó, convidada inesperada a dues reunions dels Urdangarin
Comparteix
L'ex d'Iñaki Urdangarin ha assistit a les bodes de dos dels nebots polítics, el que ha fet que es retrobés amb la família
Iñaki Urdangarin, caçat mentre plorava a dins del cotxe - Europa Press
Per què plora Iñaki Urdangarin? “Està al límit i necessita tractament”
Notícia: Per què plora Iñaki Urdangarin? “Està al límit i necessita tractament”
Comparteix
Primeres reaccions a les fotografies de l'ex de Cristina de Borbó en què se'l veu entre llàgrimes a dins d'un cotxe
Iñaki Urdangarin plora en unes fotos impactants - Europa Press
Iñaki Urdangarin plora a llàgrima viva en unes fotos impactants
Notícia: Iñaki Urdangarin plora a llàgrima viva en unes fotos impactants
Comparteix
L'exmarit de Cristina de Borbó ha estat enxampat a dins del cotxe amb un plor desconsolat

Comparteix

Icona de pantalla completa