El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lucía Etxebarría denuncia el tracte rebut en el programa de Risto

Lucía Etxebarría ha concedit una entrevista molt sincera a Risto Mejide, que l’ha fet protagonista d’un Chester en la qual ha parlat de les addiccions que ha tingut al llarg dels anys. L’emissió venia precedida, però, d’un fil de Twitter en el que denunciava el tracte que havia rebut en la gravació del programa.

Centrava la seva queixa en el fet que li haguessin dit que tenien una sorpresa per a ella, l’aparició de Jimena González, portaveu de Más Madrid: “Fa una setmana apareixia en la web de la formació com a Jaime González. No havia vist aquesta persona en la meva vida, però fa uns anys em vaig referir a ella en les xarxes. Les preguntes fora de to i la trobada amb ella van ser molt desagradables. No tenia ni idea de què m’estava parlant i em trobava profundament incòmoda. Vaig sortir d’allà plorant i pensant que tot havia estat una trampa. Es va dirigir a mi en un to exageradament agressiu i, sincerament, crec que se m’hauria d’haver advertit de quina persona em parlaria perquè jo sabés qui era”.

Lucía Etxebarría, indignada amb el mal tràngol que va viure en el programa de Risto Mejide

Ha volgut exculpar el presentador, ja que creu que no va ser culpa seva: “No el culpo perquè aquest és l’estil de Risto i jo sabia on anava. Tot i això, no vaig poder preveure el nivell del qual jo vaig interpretar com atacs. Un d’aquests es referia al presumpte plagi que jo hauria comès. Ningú no m’ha condemnat per plagi mai i tampoc no es va presentar cap demanda”.

“L’estil incisiu de Risto és molt conegut, però no m’esperava que em preguntés per un fake organitzat. No tornaré a veure el programa perquè crec que em despertaria una altra vegada l’ansietat. També em retiraré de les xarxes socials aquests dies. Com que no em podien dir que soc insuportable i que els caic malament, em van dir que la gent que treballa amb mi no em suporta. Aquest és un truc vell i entenc que el presentador fa el que sigui per aconseguir una resposta. Però fa mal sobretot quan no hi anaves esperant-te això. Repeteixo que no culpo de res a Risto Mejide, sabia que el programa podria ser així”, avisa.

Sembla que la trobada va ser tan summament tensa que el programa ha decidit censurar aquella part i no l’han emès. Sigui perquè era desagradable o per la denúncia pública de Lucía Etxebarría, els teleespectadors no han pogut veure el vídeo del moment al qual es refereix ella en aquest fil de Twitter.

L'escriptora manifesta la seva indignació per l'entrevista de Risto - Cuatro
L’escriptora manifesta la seva indignació per l’entrevista de Risto | Cuatro

El que sí que s’han sentit són les opinions controvertides que ha deixat anar. No va voler donar el nom o molts detalls, però ha assegurat que un dels seus caps l’assetjava sexualment: “Em deia sempre que no quedés a sopar, que quedés a dinar. Crec que hi ha dones que hauran tingut la sort de no haver passat per això, però hi ha moltes altres que sí que ho hem patit. Hi havia certs llocs en els quals una dona havia de mantenir relacions sexuals amb algun home si volia triomfar”. Per una altra banda, també ha reconegut que va tenir una època en què sempre que bevia alcohol acabava protagonitzant escenes lamentables.

Una Etxebarría tan sincera com sempre que, després de reaparèixer en aquesta entrevista, ha optat per tornar al silenci.

Més notícies
Lucía Etxebarría en una foto d'arxiu - Europa Press

L’escriptora Lucía Etxebarría reconeix que va voler suïcidar-se

Notícia: L’escriptora Lucía Etxebarría reconeix que va voler suïcidar-se
Comparteix
En un text de comiat a Verónica Forqué, parla de la salut mental i dona detalls del seu pitjor moment
Notícia: L’escriptora Lucía Etxebarría reconeix que va voler suïcidar-se - Mobile
Lucía Etxebarría esclata en directe - Telecinco

Lucía Etxebarría rep atacs i amenaces per criticar la llei trans: “Em veig forçada a retirar-me una temporada”

Notícia: Lucía Etxebarría rep atacs i amenaces per criticar la llei trans: “Em veig forçada a retirar-me una temporada”
Comparteix
L'escriptora denuncia que estan assetjant-la a ella i a la seva filla, el que empitjora el seu estat de salut
Notícia: Lucía Etxebarría rep atacs i amenaces per criticar la llei trans: “Em veig forçada a retirar-me una temporada” - Mobile

Lucía Etxebarria critica les accions independentistes i la deixen verda

Notícia: Lucía Etxebarria critica les accions independentistes i la deixen verda
Comparteix
Notícia: Lucía Etxebarria critica les accions independentistes i la deixen verda - Mobile
Una amiga de Laura Escanes critica la relació amb Risto - Europa Press

Una amiga de Laura Escanes, contenta per la ruptura amb Risto

Notícia: Una amiga de Laura Escanes, contenta per la ruptura amb Risto
Comparteix
"Gràcies a Déu ha arribat el dia en què s'han separat", ha arribat a etzibar
Notícia: Una amiga de Laura Escanes, contenta per la ruptura amb Risto - Mobile

Comparteix

Icona de pantalla completa