El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gerard Piqué cedeix: Shakira guanya i viurà a Miami amb els nens
  • CA

Shakira ha guanyat la batalla. Gerard Piqué ha cedit en les negociacions i, finalment, la cantant colombiana podrà marxar a viure a Miami amb els nens. L’acord ha arribat després de mesos de discussions amb els advocats, els qui es marcaven una data límit per intentar evitar-se arribar a judici. L’exparella ha estat reunida a la que era la casa familiar durant més de dotze hores, tenint en compte que el futbolista arribava a les 15 h i no va marxar-hi fins a la matinada.

No ha estat gens fàcil perquè cadascú volia una cosa totalment diferent, però finalment ella ha imposat la seva voluntat. Des d’un principi era assenyalada com la víctima d’aquesta ruptura, amb unes banyes de Gerard Piqué que la premsa i els fans no li han perdonat encara.

A la sortida de la reunió, els advocats van reconèixer estar contents d’haver arribat a un acord després de tanta feina. Tots els mitjans congregats relaten que el futbolista no marxa amb les mans buides, per això. Ha aconseguit que els nens passin les vacances de Nadal a Barcelona i no marxaran fins al 2023. A més a més, podrà anar-los a visitar a Florida “sempre que vulgui“. Les despeses sortiran d’un compte comú que continuaran mantenint. Els advocats han anunciat que redactaran un comunicat en què faran públics els principals punts de l’acord.

Comunicat de Shakira i Gerard Piqué

Ha estat aquest migdia quan la parella ha comunicat que finalment s’han posat d’acord: “Hem signat un acord que garanteix el benestar dels nostres fills i que es ratificarà en el jutjat com a part d’un tràmit merament formal. El nostre únic objectiu és aportar-los la major seguretat i protecció i confiem que es respecti la seva intimitat. Agraïm l’interès mostrat i esperem que els nens puguin continuar amb les seves vides amb la privacitat necessària en un entorn segur i tranquil”.

Gerard Piqué i Shakira intenten arribar a un acord - Telecinco
Gerard Piqué i Shakira comuniquen que han arribat a un acord | Telecinco

Gerard Piqué podrà visitar els fills a Miami “sempre que vulgui”

La pau semblava impossible després de tant de temps de reunió sense èxit. Un dels dos hauria de renunciar a continuar vivint amb els fills i aquest, finalment, ha estat Gerard Piqué. Cal recordar que Shakira l’havia arribat a amenaçar de denunciar-lo per abandonament de la llar, el que demostrava que les seves intencions a guanyar aquesta guerra eren fermes. Ella en tot moment ha defensat que va abandonar la seva vida i carrera professional als Estats Units quan va començar a sortir amb el barceloní, el que considera que ha repercutit molt a la seva fama i situació econòmica. Després de més d’una dècada a Catalunya “per amor”, volia tornar a l’altra banda de l’oceà per poder estar amb la família i amics que va deixar allà.

A més a més, també hauria aprofitat la gran expectació mediàtica que els envolta per defensar el trasllat. Tots dos són conscients que la premsa rosa no els deixarà de perseguir en bastant de temps, una persecució que no volen que els fills continuïn vivint. En cas de marxar a viure a Miami, ciutat en la que Shakira té una gran casa, aquesta pressió desapareixeria i Gerard Piqué hauria acabat acceptant que això serà molt beneficiós pels fills.

Shakira, molt somrient en una foto tot just abans de la reunió - Europa Press
Shakira, molt somrient en una foto tot just abans de la reunió | Europa Press

Tenint en compte el canvi de Gerard Piqué, que fins ara s’havia negat rotundament a la marxa dels fills, ara s’entén una mica més que hagi decidit retirar-se del futbol d’una manera tan precipitada. Deixar de tenir els compromisos futbolístics del cap de setmana el permetrà viatjar amb més freqüència a Miami i, fins i tot, podria plantejar-se un trasllat per estar més a prop d’ells.

Més notícies
Gerard Piqué i Clara Chía s'estarien plantejant traslladar-se a Andorra - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chía, petons al Camp Nou entre rumors de trasllat
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chía, petons al Camp Nou entre rumors de trasllat
Comparteix
La parella s'estaria plantejant mudar-se a Andorra, on s'estalviaren molta pressió de la premsa
Gerard Piqué es retira del futbol - Europa Press
La retirada de Gerard Piqué afectarà les negociacions amb Shakira?
Notícia: La retirada de Gerard Piqué afectarà les negociacions amb Shakira?
Comparteix
El blaugrana deixa el futbol i això pot canviar l'escenari radicalment, el que tindria conseqüències en la custòdia dels nens
La mare de Shakira parla de la relació amb Gerard Piqué - Telecinco
Declaracions sorprenents de la mare de Shakira sobre la relació amb Piqué
Notícia: Declaracions sorprenents de la mare de Shakira sobre la relació amb Piqué
Comparteix
Nidia Ripoll deixa clar que el futbolista continua formant part de la família, el que demostra que hagi acudit a l'hospital a visitar el sogre
Shakira, preparada per amenaçar Gerard Piqué - Europa Press
Shakira, disposada a acusar Gerard Piqué d’abandonament de la llar
Notícia: Shakira, disposada a acusar Gerard Piqué d’abandonament de la llar
Comparteix
La cantant hauria deixat clar que té un as sota la màniga que no dubtarà en fer servir

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a novembre 08, 2022 | 08:27
    Ricard novembre 08, 2022 | 08:27
    Problemes de gent de quartos.
  2. Icona del comentari de: La Platja de Mont-roig a novembre 08, 2022 | 09:38
    La Platja de Mont-roig novembre 08, 2022 | 09:38
    Quin "atractiu" té l'antiga colònia espanyola de la Florida per als "latinos" amb possibles ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa