El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gerard Piqué i Clara Chía, a Praga amb la família: vol barat i pòquer
  • CA

Gerard Piqué i Clara Chía han estat a Praga aquest cap de setmana, un viatge romàntic que feien justament quan els rumors de crisi els envoltaven amb més força. Es va arribar a publicar que havien trencat, el que ells mateixos van encarregar-se de desmentir amb aquesta escapada. El que no se sabia fins ara era per què havien anat fins allà i amb qui, ja que no han anat sols.

La revista Semana publica en portada una fotografia de la parella en la capital txeca, en la que se’ls ha vist vestits de negre i amb mirada seriosa. Doncs bé, resulta que havien anat fins allà en companyia del germà del blaugrana i la seva dona. Un viatge familiar com aquest demostra que, tot i sortir junts des de fa relativament poc, la companya de feina de Gerard Piqué està més que integrada a la família. Així ho confirma el mitjà: “Estan molt enamorats. Mirades i gestos de tendresa dels que van ser partícips el germà de Piqué i la seva dona. Clara ja coneix la família de l’exfutbolista i la relació és increïble“.

Gerard Piqué i Clara Chía, d'escapada a Praga amb la família - Semana
Gerard Piqué i Clara Chía, d’escapada a Praga amb la família | Semana

Un detall que no havia sortit a la llum fins ara era el motiu d’aquest viatge. En aquest cas, és Look el portal web que ho revela. La sorpresa? Que darrere hi havia una oportunitat per guanyar diners: “Una de les seves parades ha estat l’European Póker Tour, la competició més prestigiosa en aquest àmbit que requereix 30.000 € per poder participar-hi”.

La parella, cap a Praga en una companyia low cost

Per la seva banda, Telecinco ha obtingut detalls del viatge fins allà. A diferència d’altres ocasions, Gerard Piqué i Clara han optat per comprar bitllets en una companyia àrea low cost per traslladar-se fins a Praga. En un vol que sortia a les onze del matí, haurien entrat a l’avió sense ocultar-se darrere d’unes ulleres de sol. Diuen que realment semblava que volien que els veiessin, el que efectivament va passar.

Alguns passatgers van captar fotografies que després han emès a Socialité, que ha tret a la llum que no van seure junts: “Van arribar junts, però van seure separats i quan van aterrar, van sortir cadascú per la seva banda”. La informació més forta i també menys creïble? Que haurien vist Gerard Piqué tafanejant el perfil d’Instagram de Shakira durant el vol: “Tothom comentava el que estàvem veient, era surrealista”.

Això sí, tot just abans d’agafar el vol van captar-los asseguts mentre esperaven i allà les carícies i gestos de tendresa sí que van ser evidents.

Enxampen Gerard Piqué en un vol cap a Praga - Telecinco
Enxampen Gerard Piqué en un vol cap a Praga | Telecinco
Gerard Piqué i Clara Chía, tendres a l'aeoroport - Telecinco
Gerard Piqué i Clara Chía, tendres a l’aeoroport | Telecinco

Un viatge en família que demostra, malgrat aquestes informacions, que segueixen junts i amb Clara cada vegada més integrada dins de la família Piqué.

Més notícies
Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura - Europa Press
Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura: incident i forta esbroncada
Notícia: Gerard Piqué la fa grossa a Port Aventura: incident i forta esbroncada
Comparteix
L'exfutbolista volia passar un dia divertit amb els fills en un parc d'atraccions, però un accident ha espatllat aquesta jornada
Shakira, a l'aeroport carregada de maletes - Europa Press
Shakira, a l’aeroport amb sis maletes gegants: comença el trasllat a Miami
Notícia: Shakira, a l’aeroport amb sis maletes gegants: comença el trasllat a Miami
Comparteix
La cantant ha estat fotografiada a l'aeroport de Barcelona amb sis maletes grans que estarien plenes d'algunes coses que volen endur-se a la nova casa
Shakira, a l'arribada a la ciutat de la justícia - Europa Press
Així ha estat el cara a cara de Gerard Piqué i Shakira als jutjats
Notícia: Així ha estat el cara a cara de Gerard Piqué i Shakira als jutjats
Comparteix
Primeres fotos de la cantant abans de la retrobada amb l'ex, amb qui haurà de ratificar l'acord de separació
Més detalls de la reunió de Gerard Piqué i Shakira - Europa Press
Gerard Piqué “abatut i amb llàgrimes” en l’última reunió amb Shakira
Notícia: Gerard Piqué “abatut i amb llàgrimes” en l’última reunió amb Shakira
Comparteix
El futbolista hauria cedit després d'una trobada molt intensa en la que la cantant l'hauria acabat consolant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa