El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Echevarría sorprèn els seguidors amb un àlbum ple de fotografies íntimes i curioses
  • CA

Paula Echevarría i Miguel Torres gaudeixen dels últims mesos abans del naixement del seu primer fill en comú, un bebè que arriba tres anys després de l’inici de la seva relació. L’actriu i el futbolista s’han mostrat molt enamorats des del principi, demostrant una passió i intensitat que entusiasma als seus seguidors. Avui és l’aniversari de Miguel, el que han volgut celebrar amb un dinar romàntic.

Miguel Torres celebra l’aniversari a un restaurant amb Paula Echevarría / Instagram

Per tal de commemorar aquest dia especial, Paula Echevarría ha volgut sorprendre’l amb una publicació molt romàntica en el seu perfil. Li ha dedicat unes paraules molt maques i ha compartit un seguit de fotografies desenfocades, amb cares divertides, desenquadrades… Fotografies que mai no hauria publicat, si no és per celebrar el seu dia: “L’amor no és trobar algú amb qui viure… És trobar algú sense el qual no pots viure. I jo l’he trobat! Sempre junts. Feliç aniversari, amor meu! No seran les nostres millors fotos, però sí les que millor ens defineixen. Et vull per a mi per sempre!“.

Una mostra d’amor que ha encantat als seguidors de la parella, que han omplert la publicació de missatges de felicitació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa