Jordi Évole ha presentat aquest dilluns el documental Lo que tú me das, la pel·lícula derivada de la conversa que va tenir amb Pau Donés pocs dies abans de la seva mort. El presentador català ha explicat que tot va ser idea del cantant, que li va demanar fer un reportatge així quan va saber que li quedava poc temps de vida: “Em va fer una proposta que va acabar sent l’experiència més bèstia que he viscut al llarg de la meva carrera”. S’estrena aquest dimecres a les sales de cinema, l’oportunitat perfecte per aconseguir diners que destinaran a la investigació contra el càncer. 

Évole tenia dubtes, però ha reconegut que va ser l’oncòloga de Pau Donés qui el va acabar de convèncer: “Pau sempre ha visibilitzat la malaltia, fins i tot en aquesta última fase en la qual ja es comença a ocultar. Fes-ho, Jordi. T’ha trucat a tu perquè tenia molt clar que podies entendre el que necessitava fer i plasmar-ho a la perfecció”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ahora soy feliz. Pero es una felicidad cabrona” #EsoQueTúMeDas, el 30 de septiembre en cines.

Una publicación compartida de Producciones del Barrio (@delbarriotv) el

 

El català tenia clar que no seria una pel·lícula morbosa: “No ens hauríem permès fer un documental morbós. Si durant el rodatge haguéssim tingut la sensació que s’estava transmetent morbositat, no hauríem continuat amb la història. No ens agrada el sensacionalisme i no hauríem seguit per allà. Teníem la voluntat que hi hagués una muntanya russa d’emocions i de tota mena d’intensitats”.

 

 

L’experiència ha estat molt intensa per al presentador, que assegura que l’ha ajudat a ser més conscient de la mort: “Ara tinc més consciència sobre la mort, que sempre ens envolta. A mi tot això m’ha ajudat a afrontar el dol i crec que és un dels motors per donar difusió a la pel·lícula. Jo era algú de molta acció, però ara tinc més reflexió. És útil el que he fet perquè hi ha fases del documental que són grans ensenyances”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa