El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Javier Cárdenas té nova feina: filtren quin mitjà l’acaba de fitxar
  • CA

Javier Cárdenas té nova feina. El locutor català va ser acomiadat d’Europa FM de manera fulminant el passat mes de maig, una rescissió del contracte que l’enfadava moltíssim. El motiu, segons ell mateix, era que el govern espanyol estava darrere: “Ens sembla increïble que el govern hagi donat tants diners a un grup com Atresmedia per reflotar-lo i que ells se’ls gastin en pagar-nos per no treballar. Per què ens paguen mesos i mesos per estar a casa… és això mig normal?”, denunciava. Des de llavors no s’havia dit res més sobre el seu futur professional. Què farà a partir de setembre? Yo Tele ho anuncia en exclusiva, Javier Cárdenas ha fitxat per Ok Diario, el mitjà digital que dirigeix Eduardo Inda.

El comunicador barceloní presentarà un podcast diari que publicaran cada matí, encara que estarà gravat la tarda anterior. Una incorporació que no sobta, tenint en compte la línia ideològica d’ambdós. Aquesta serà una aventura fora de la televisió i la ràdio, una incorporació al mitjà digital que mostrarà una nova faceta de Cárdenas.

Javier Cárdenas, en un dels últims programes de Hora Punta / TVE

El mitjà assegura que Javier Cárdenas hauria intentat aconseguir feina en diverses cadenes de televisió i també en diferents emissores, però no ho hauria aconseguit. De moment afrontarà aquest repte sol, sense l’equip que l’acompanyava aquests últims anys. De moment ni el presentador ni Inda s’haurien pronunciat sobre aquest fitxatge, el que es confirmaria en les pròximes setmanes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pako Jones Menda a agost 24, 2021 | 16:05
    Pako Jones Menda agost 24, 2021 | 16:05
    Així ens va, anomenar catalá a la primera merdaseca, ñordu resident a catalunya.
  2. Icona del comentari de: ton c. a agost 24, 2021 | 17:45
    ton c. agost 24, 2021 | 17:45
    ja ha fet el cim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa