El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja i Kiko Rivera, desesperats: “No volen saber res de Chabelita”
  • CA

Isabel Pantoja es troba en una situació molt incòmoda per culpa dels seus fills. Chabelita i Kiko Rivera s’han declarat la guerra, com a conseqüència de la mala relació que manté la jove amb la dona del seu germà. Els germans s’han dit de tot públicament en diversos platós de televisió. Un distanciament que s’agreujava fa un parell de dies, quan Kiko Hernández assegurava a ‘Sálvame’ que Chabelita havia arribat a fer xantatge al seu germà amb fer pública una presumpta infidelitat a la seva dona.

Posteriorment, ella va negar-ho; però no sense deixar de criticar el germà i la cunyada. La reacció de Rivera? “Se li haurà de tallar la llengua… Que vagi a prendre per cul”, una contundent frase que pronunciava davant les càmeres de Telecinco.

Kiko Rivera, enfadat amb la germana Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

Sembla que la relació està més freda i tensa que mai, el que col·loca Isabel Pantoja entre l’espasa i la paret. Segons María Patiño, la cantant està “desesperada” perquè no sap què fer per solucionar les coses. Sembla que culpa de tota la situació a Chabelita, de qui no estaria parlant gaire bé. De fet, la periodista afirma que Pantoja ha dit que no vol saber “res més” de la seva filla.

Kiko Rivera, Isabel Pantoja i Chabelita Telecinco

Kiko Rivera, Isabel Pantoja i Chabelita / Telecinco

De fet, tot això hauria provocat que Isabel Pantoja se sincerés amb la presentadora: “M’ha arribat a explicar que Chabelita mai no li ha dit que l’estima i que mai no l’ha abraçat”. Una fredor de la qual s’estaria adonant ara i que l’estaria afectant molt: “La vaig veure plorant per això”.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' Europa Press

Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ / Europa Press

Aquest matí, Chabelita ha parlat al respecte a ‘El programa de Ana Rosa’. Què ha dit? Entre llàgrimes, ha intentat fer creure que no sap què està passant: “No entenc què ha passat, de debò. Mama, t’estimo. No ho entenc. Mai no t’he donat problemes de res, mama. Estic passant una setmana fatal, mai res m’havia afectat tant. He tingut altres problemes i hi ha hagut situacions més fortes, però en realitat ha estat perquè s’han dit coses greus…”.

Chabelita Pantoja a 'El Programa de Ana Rosa'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

La família està completament trencada, el que va veure’s durant la presentació de la primera cançó de Chabelita, quan no va acudir cap membre de la seva família. La jove s’està quedant sola a causa de la seva actitud, però no sembla disposada a baixar del burro tenint en compte que la cunyada va parlant malament d’ella al plató de ‘Viva la vida’. Si aconseguiran perdonar-se o no encara està per veure, però de ben segur que en parlen a un plató de televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa