Revelen tots els detalls de la primera festa familiar dels Pantoja sense Isabel

La cantant no es parla amb el fill, el que fa que hagi deixat d'estar convidada a les festes d'aniversari de les netes

D’aquí a poques setmanes farà gairebé un any de la ruptura familiar entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. El DJ va assabentar-se que la mare s’havia quedat amb part de l’herència del seu pare, Paquirri, el que va separar-los definitivament. Ell no ha tornat a dir cap bona paraula de la cantant, que ha decidit aïllar-se a la casa familiar i no parlar amb ningú. La seva altra filla, Chabelita, sí que manté una bona relació amb el germà. Aquesta setmana, de fet, han celebrat una festa familiar a la que Isabel Pantoja no ha estat convidada.

Isa Pantoja, que treballa com a col·laboradora a El Programa de Ana Rosa, ha explicat en detall com ha estat la reunió i què ha passat: “Estava Kiko, la dona i els nens, la nostra cosina Anabel amb el promès, jo i el meu novio Omar. La veritat que no va passar res dolent i jo no vaig tenir cap problema. Estic bé amb tots ells, vam estar molt a gust i no vam parlar de temes espinosos”.

Tota la família reunida amb els nens de Kiko i mentrestant Isabel tancada a casa sense parlar amb cap d’ells. La situació de la cantant és dolenta, anímicament i també econòmicament. De fet aquests últims dies s’ha parlat molt d’una possible venda de Cantora que la podria ajudar a fer front als deutes milionaris que l’envolten.

Chabelita Pantoja, a Supervivientes / Telecinco

Isa Pantoja, però, també ha hagut de respondre als rumors de crisi que diuen que té amb Asraf. Es van comprometre fa uns mesos, però algunes fonts properes a la parella diuen que a Isa no li agrada que Asraf guanyi pocs diners: “No estem en crisi. Tenim discussions com totes les parelles, però no tenim cap crisi i jo no sóc d’aquelles que arriba el marit a casa i li demana diners. Tinc despeses a les que faig front jo sola, òbviament. I si ell no guanya tants diners com jo no és culpa seva ni em molesta. És mentida que ens fem retrets sobre els diners. Qui va filtrant aquestes coses diu que és amiga meva però això és mentida. De fet, vaig haver d’enviar-li un burofax perquè deixés de parlar de la nostra família”.

Nou comentari