El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un excompany de feina de Georgina Rodríguez revela tots els seus secrets

Georgina Rodríguez ha rebut una infinitat de crítiques per la imatge de prepotent que ofereix en el seu reality. Li estan dient de tot, per la qual cosa gent del seu passat està aprofitant per sortir a la llum i guanyar repercussió a costa seva. Un d’ells és un tiktoker que ha publicat tres vídeos en els quals comenta com va ser l’experiència de treballar amb ella a la botiga de Gucci.

Van coincidir dos mesos, temps suficient perquè el noi s’adonés de com era la personalitat de la parella de Cristiano Ronaldo: “Georgina sempre va ser així, no tenia molts diners, però sempre va tenir aquests aires de prepotència i de superioritat. Ella sempre estava buscant pegar el pelotazo i, per això, va treballar en diverses marques de luxe. Va conèixer un munt de gent en el món de la nit de Madrid per tal de poder moure’s en ambients de molts diners. Vivia en un apartament molt barat, però sempre va voler avançar i créixer. Quan va conèixer a Cristiano, aquella va ser la seva oportunitat per aconseguir la fama“, etziba.

Aquestes són les paraules més dures que li dedica, un testimoni que posteriorment intenta rebaixar: “Ara està donant la imatge d’estrella, però en realitat és una noia molt humana, amable, tendra i simpàtica. Sempre em va tractar bé i em fa pena, ja que em fa la sensació que la gent vol apropar-se a ella per estar més a prop de Cristiano Ronaldo”.

Georgina Rodríguez continua rebent crítiques - Netflix
Georgina Rodríguez continua rebent crítiques | Netflix

Georgina Rodríguez ha rebut moltes crítiques per l’actitud prepotent que manté en la sèrie

El que ha explicat amb detall és com va començar la història de Georgina i Cristiano, una relació que va canviar la vida de la dependenta quan va sortir a la llum: “Cristiano Ronaldo venia a la botiga a buscar-la amb diferents cotxes d’alta gamma per impressionar-la. Ella anava al magatzem a posar-se guapa i marxava per la porta, pujava al cotxe i marxava.  Un dia va sortir la notícia que Cristiano estava amb una dependenta de Gucci i llavors la gent va apropar-se a la botiga, li feien fotos… Estaven molt pendents de Georgina i la seva vida va començar a canviar per complet fins al punt que em van dir que ella estava atabalada per l’expectació mediàtica”.

“Cristiano li enviava seguretat privada perquè l’anessin a buscar perquè la gent l’esperava a la porta. Finalment, va demanar el trasllat a El Corte Inglés perquè fos més complicat que poguessin apropar-se on estava ella, encara que continuaven anant-hi amb samarretes que volien que signés”, afegeix.

@pablobonee

Respuesta a @@geemmabbm ? INSTA: PABLOBONEE @PABLETE.HA

♬ fashion show(256764) – TimTaj

També ha dibuixat una imatge de Georgina molt ambiciosa: “A la botiga hi havia molta competitivitat entre els dependents perquè anàvem a comissió. Ella era una excel·lent venedora, això és així. Cristiano va entrar a la botiga i tots ens vam girar per mirar-lo, però a aquest tipus de clients només els atenen els gerents de la botiga. Georgina en aquell moment estava atenent a una clienta i volia cridar l’atenció de Cristiano fins que va haver-hi una mirada còmplice entre ells. No van parlar, però un poc després es van veure en una festa i allà es van conèixer una mica més”. Amb aquest testimoni es nega la versió oficial que havia explicat ella, que sempre ha dit que van coincidir a la porta quan un marxava i l’altre entrava.

Més notícies
Georgina Rodríguez s'emociona en parlar de la pèrdua del seu bebè - Antena 3
Els titulars més escandalosos de Georgina Rodríguez a ‘El Hormiguero’
Notícia: Els titulars més escandalosos de Georgina Rodríguez a ‘El Hormiguero’
Comparteix
Les crítiques a la dona de Cristiano Ronaldo han estat molt fortes, sobretot pel que ha dit sobre l'Aràbia Saudita i els seus fills
Georgina Rodríguez, criticada pel seu nivell d'anglès - Europa Press
Mofes a Georgina Rodríguez pel seu baix nivell d’anglès en públic
Notícia: Mofes a Georgina Rodríguez pel seu baix nivell d’anglès en públic
Comparteix
La parella de Cristiano Ronaldo protagonitza un vídeo viral en el que es demostra que no parla gens bé aquest idioma
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, en crisi_ - Telecinco
Cristiano Ronaldo i Georgina, en crisi: “No hi ha complicitat ni afecte”
Notícia: Cristiano Ronaldo i Georgina, en crisi: “No hi ha complicitat ni afecte”
Comparteix
Diuen que cada vegada els costa més ocultar la fredor que hi ha entre ells
Imatge d'arxiu de Cristiano i Georgina / Europa Press
El regal de 350.000 euros amb què Georgina ha sorprès Cristiano Ronaldo
Notícia: El regal de 350.000 euros amb què Georgina ha sorprès Cristiano Ronaldo
Comparteix
La model espanyol ha sorprès el futbolista amb un Rolls-Royce Dawn Silver Bullet descapotable

Comparteix

Icona de pantalla completa