El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos revela què és el que menys li agrada de la seva dona

Pablo Motos no acostuma a parlar de la seva vida privada, un presentador hermètic que ha deixat el secretisme de banda i ha parlat del seu matrimoni en l’últim programa d’El Hormiguero. Està casat amb Laura Llopis des de fa dues dècades, una relació consolidada que també tindria algun problema com és normal. El que pocs s’esperaven era que ell reconegués què és el que menys li agrada de la seva dona d’una manera tan oberta com ha fet.

Estava entrevistant el cantant Manuel Carrasco, conegut per les seves cançons romàntiques, quan el Pablo avisava que estava a punt de fer una confessió personal que no agradaria a la seva dona: “Avui dormiré al sofà“. I a què es referia? A una diferència que té amb ella a l’hora de comprar roba: “No té res a veure el temps que trigo jo en comprar roba amb el temps que li costa a la meva dona. Jo surto, dic d’anar a comprar i me’n compro tres si veig que alguna cosa em queda bé. Ella em diu que no, que només me’n compri un. Ara bé, ella al revés perquè necessita un blau, un vermell…”.

“Entro a la sorra. Crec que, a vegades, la meva dona em fa servir només per portar-me la contrària. Em pregunta quin m’agrada més i es compra l’altra. He de reconèixer que, abans d’arribar a casa, em diu que hauria d’haver agafat l’altre”, ha dit. No l’ha deixat tan malament, però ha deixat anar un “avui sé que no dormiré a casa” que evidencia que a la Laura no li agrada que el presentador parli públicament sobre detalls del seu matrimoni.

Pablo Motos i la seva dona, Laura - Europa Press
Pablo Motos i la seva dona, Laura | Europa Press

Manuel Carrasco, molt més romàntic que Pablo Motos

Presentador i convidat s’han sincerat sobre l’amor i gestos que alguns consideren romàntics i d’altres, vomitius. En aquest cas, ha quedat més que confirmat que el romàntic dels dos és el cantant. En primer lloc, els han preguntat si veien maco tenir relacions sexuals al mar de la platja. Mentre el Manuel Carrasco deia que sí, el Pablo Motos ho negava: “Entenc que la joventut, potser, fa que tot sigui romàntic. Jo crec que on sigui un llit…”.

Tocar la guitarra a la parella sense roba els sembla romàntic? Aquí sí que tots dos han coincidit en afirmar que ho veuen sexy, fins al punt que l’artista ha reconegut que ho ha fet més d’una vegada: “En el meu cas, és un clàssic”. Una entrevista que ha servit per tractar el tema de l’amor una mica més en profunditat.

Més notícies
Pablo Motos reconeix que va disparar-se -- Antena 3
El pitjor accident de Pablo Motos: “Vaig disparar-me a mi mateix”
Notícia: El pitjor accident de Pablo Motos: “Vaig disparar-me a mi mateix”
Comparteix
El presentador reconeix que una arma que tenia a les mans va disparar-se quan apuntava cap al seu cap
Pablo Motos rep crítiques ferotges per masclista - Antena 3
Pablo Motos, criticat per Virginia d’OT: “Masclista, violent i lamentable”
Notícia: Pablo Motos, criticat per Virginia d’OT: “Masclista, violent i lamentable”
Comparteix
La protegida de Risto Mejide el 2008 recorda l'entrevista que va concedir a 'El Hormiguero', en la que s'hauria sentit fatal
Chenoa parla de la vida sentimental - Antena 3
Pablo Motos sorprèn en llegir la mà de Chenoa en directe
Notícia: Pablo Motos sorprèn en llegir la mà de Chenoa en directe
Comparteix
El presentador ha estat tarotista per un dia i ha fet conjuntures sobre el futur més pròxim de la cantant
Pablo Motos parla del matrimoni en una entrevista sincera - Antena 3
Pablo Motos parla de diners i confessa que és difícil treballar amb la dona
Notícia: Pablo Motos parla de diners i confessa que és difícil treballar amb la dona
Comparteix
El presentador està casat amb Laura Llopis des de fa 20 anys, una relació que també és professional

Comparteix

Icona de pantalla completa