El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fortes crítiques a la sobreprotecció d’Elionor: “Prou ja”

Elionor de Borbó farà 18 anys aquest octubre i, fins ara, la premsa no ha sabut mai res sobre la seva vida personal. No se sap què pensa sobre temes cabdals, no se sap què li agrada, no se sap si és bona estudiant, no se sap quin caràcter té… L’hermetisme que l’envolta és molt exagerat, sobretot si es compara amb la transparència d’altres princeses europees de la seva edat com Amàlia d’Holanda, que s’ha pronunciat públicament a favor dels drets LGTBI i que ha deixat clar que es considera molt feminista, per exemple. D’Elionor res de res, ni tan sols s’ha publicat cap fotografia de la seva estada a l’internat de Gal·les.

Pilar Eyre assenyala Letícia directament com la culpable d’aquesta bombolla en la qual tenen ficada a la princeseta. L’ha deixat verda en una intervenció al Tot es mou que ha estat contundent: “Elionor és l’hereva de la corona! Ja prou, tinc ganes de dir-li a Letícia que ja prou amb aquesta protecció, hi ha extrems i extrems. Realment és una adulta, fa dos anys que viu fora de casa seva i està a punt de complir 18 anys. A mi m’agradaria saber què pensa, quines aficions té, si li agrada l’esport, si és ecologista… Ho sabem tot de les altres princeses europees i d’ella no sabem absolutament res. Aquests discursos que llegeix bé, parla idiomes, és una noia guapa, educada… si tot ho fa bé, volem que es manifesti i que parli lliurement“.

La cronista barcelonina ha recordat que, quan Elena i Cristina de Borbó tenien la seva edat, la premsa tenia molt més accés a elles: “En aquella època, els fotògrafs podien entrar al jardí de La Zarzuela i feien molts reportatges de les infantes. Ara amb Elionor i Sofia, res”. De qui és la culpa d’aquesta diferència? Clarament de Letícia, segons Eyre: “Jo crec que fins que sigui major d’edat, és ella qui porta les regnes de la família. De l’estada a l’internat d’Elionor no sabem absolutament res i això és increïble. No hi ha una fotografia. Ella està envoltada d’alumnes normals i que cap d’ells no li hagi fet una imatge? Em fa pensar que si ho fan, saben que seran expulsats immediatament. Aquestes fotos deuen existir i si arribessin a la premsa, es pagarien moltíssims diners a canvi”.

Crítiques a Letícia per sobreprotegir Elionor - Europa Press
Crítiques a Letícia per sobreprotegir Elionor | Europa Press

Per què cauen malament Felip i Letícia? Precisament pel seu hermetisme

Pilar Eyre té la solució a la mala fama de Felip i Letícia: “Per què no contracten un equip de comunicació com el que té la casa reial anglesa? Perquè aquesta mateixa setmana hem pogut veure Kate Middleton tocant el piano per a Eurovisió. Jo no m’imagino a Letícia tocant la gaita i a mi m’agradaria veure-la. Per què no ho fan? Letícia té molts mèrits, segurament, però no cau bé a la gent precisament perquè no ha sabut traspassar aquesta barrera”.

Els qui sí que ho han fet han estat Kate i el seu marit, el príncep Guillem: “Ells, per exemple, han jugat al bingo amb persones de residències de gent gran, han anat a un pub i han servit cervesa… Jo no m’imagino els monarques espanyols en una taverna servint vi i m’encantaria veure’ls pel carrer i parlant amb la gent. Que no ho facin, fa que desconfiem d’ells i pensem que no saben expressar-se molt bé”.

Més notícies
Elionor de Borbó farà la carrera militar - Europa Press
Confirmen que Elionor de Borbó iniciarà la carrera militar aquest setembre
Notícia: Confirmen que Elionor de Borbó iniciarà la carrera militar aquest setembre
Comparteix
La ministra de Defensa ha donat detalls d'aquesta experiència de la filla de Felip VI, que durarà fins al 2026
La pamela de Letícia ha fet parlar molt - Europa Press
Les millors mofes pel barret de Letícia en la coronació de Carles III
Notícia: Les millors mofes pel barret de Letícia en la coronació de Carles III
Comparteix
Un llum, un fruiter, unes patates fregides... Twitter s'ha omplert de comparacions divertides
Coronació de Carles III | EP
La coronació de Carles III, entre l’ostentosa tradició i la modernitat
Notícia: La coronació de Carles III, entre l’ostentosa tradició i la modernitat
Comparteix
El monarca ha renunciat a moure's en el tradicional cotxe i ha triat una carrossa amb aire condicionat
Persecució perillosa dels 'paparazzi' contra Harry i Meghan - Europa Press
Harry i Meghan Markle, involucrats en una persecució “gairebé catastròfica”
Notícia: Harry i Meghan Markle, involucrats en una persecució “gairebé catastròfica”
Comparteix
El matrimoni sortia d'una gala benèfica quan un grup de fotògrafs els van començar a assetjar, fins al punt que la policia va haver d'intervenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa