El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Allau de comentaris pels primers detalls sobre la vida d’Elionor a Gal·les
  • CA

La Casa Reial ha deixat enrere l’hermetisme amb el que tracten Elionor i Sofia per compartir les fotos del comiat de l’hereva a l’aeroport abans d’agafar el vol fins a Gal·les. Felip i Letícia abraçaven la seva filla gran, que ja es troba en la prestigiosa escola en la qual cursarà els dos cursos de Batxillerat. Les crítiques han estat ferotges, especialment per l’elevat cost de la matrícula: 78.000 € que, en teoria, pagaran “de la seva butxaca” els reis d’Espanya.

Poc després enviaven les primeres imatges de la nena al castell, l’internat en el que viurà aquesta temporada. Ha generat molts comentaris la poca naturalitat en la que se la veu, mirant a càmera mentre passeja pels jardins de l’escola. Vestida amb la mateixa roba que a l’avió, amb un look antic.

La Casa Reial comparteix les primeres fotos d’Elionor a l’escola de Gal·les / Casa Reial

Unes fotos que no tenen res a veure amb la instantània d’Alèxia d’Holanda que ha publicat la casa reial d’aquell país. La segona filla del rei Guillem i Màxima apareix vestida d’una manera molt més informal, amb la guitarra a l’esquena i una bossa molt més petita. Molts han destacat que les comparacions són odioses, amb una princesa molt més humil que no ha volgut presumir d’escola en un castell.

Els mitjans més afins a la monarquia recalquen una vegada i una altra que Elionor i Alèxia seran “dos més” entre els companys becats. Hauran de llevar-se a les 06:30 h, fer-se el llit, posar rentadores amb la seva roba i fer serveis comunitaris dues hores a la setmana. Costa imaginar la princeseta Borbó fent aquestes coses, però així ho asseguren des de la Casa Reial… Encara que pràctiament cap usuari de Twitter s’ho cregui. De moment només s’ha confirmat que haurà de fer 10 dies de quarantena amb les companyes d’habitació mentre fan les primeres classes de manera telemàtica per evitar possibles contagis de coronavirus.

Una etapa d’Elionor de la que molts volen saber molts detalls, ja que consideren que en tenen dret “tenint en compte que els diners de la matrícula els paguem entre tots”. Més polèmica per a l’hereva dels Borbó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa