El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a Elionor en el seu primer dia a l’escola privada de Gal·les
  • CA

Elionor de Borbó ha començat avui les classes de Batxillerat a l’internat de Gal·les a la que l’han enviat els seus pares. L’hereva de la casa reial espanyola ha abandonat el niu familiar per estudiar dos cursos a l’estranger que costaran 78.000 €. Parlem d’un dels centres educatius més prestigiosos d’Europa, en el que tindrà companys de tot el món i de totes classes socials gràcies a les beques que atorguen. Això sí, no serà l’única royal a les orles d’enguany: Alèxia d’Holanda i Christian de Dinamarca també estudien en aquesta escola.

La filla de Felip VI, que farà 16 anys el pròxim 31 d’octubre, s’ha convertit en tendència a Twitter en començar a filtrar-se detalls sobre la seva nova vida allà. Molts usuaris critiquen, sobretot, l’elevat preu de l’educació de la princesa. La Casa Reial va córrer a assegurar que pagarien el cost de la seva butxaca, el que no ha convençut en absolut tenint en compte que els diners els treuen, en la seva majoria, de les arques públiques. Els hi han dit de tot a Twitter, poc després que la Casa Reial hagi publicat les fotografies del comiat que li han fet Felip, Letícia i la seva germana Sofia a l’aeroport de Madrid.

Asseguren que la princesa compaginarà els seus estudis amb les tasques de representació de la Corona en aquests dos anys i que, un cop acabi aquesta etapa, iniciarà els estudis militars i una carrera universitària. Molts han manifestat la seva indignació en veure que la nena gaudirà de tots aquests privilegis en una escola privada a l’estranger mentre tants altres nois i noies de la seva edat no poden permetre-s’ho.

Comentaris negatius i crítiques que esquitxen el primer dia d’Elionor lluny d’Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa