El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera suplica a Isabel Pantoja que posi fi a la guerra familiar
  • CA

Chabelita Pantoja està sent la gran protagonista de La casa fuerte, especialment des que la guerra entre la seva mare i el germà esclatés. Isabel Kiko Rivera no fan més que dedicar-se males paraules públicament, el que col·loca Chabelita entre l’espasa i la paret. Durant la primera gala del reality, Jorge Javier Vázquez va burxar la ferida fins al punt de provocar-li un atac d’ansietat a la jove. Ella li va arribar a suplicar que deixés de preguntar-li sobre el tema perquè li feia mal, el que no ha servit de molt… I és que aquest diumenge, el presentador ha tornat a interrogar-la.

Era el seu 25è aniversari, el que el programa aprofitava per demanar a Kiko Rivera que la truqués en directe. L’excusa era que la felicités, però ràpidament quedava clar que volien que parlessin sobre la guerra familiar. El germà gran va demanar-li a Chabelita que s’oblidés del tema i que gaudís de la seva participació en el concurs: “Se’m va trencar l’ànima quan et vaig veure plorar. Vull veure’t gaudir, no pensis en res de l’exterior. Gaudeix del teu moment, que t’ho mereixes. Avui fa 25 anys que vas arribar a la meva vida i et vull demanar perdó públicament si algun cop t’he fet mal. Sempre seràs la nena dels meus ulls i t’estimo amb tota la meva ànima”.

“Jo estic fet pols, però la vida segueix. No es pot dir que mai no passarà, però sembla difícil que això se solucioni… Estic passant-ho molt malament. Si fos per mi, ho frenava ja… Però sé que lamentablement això seguirà per part de la nostra mare i crec que és lamentable. He de lluitar”, assegurava.

Isa Pantoja plora durant la trucada de Kiko / Telecinco

Chabelita, afectada, li preguntava si realment estaven en un moment tan complicat. Kiko, per la seva banda, tornava a destacar que tot és en mans de la seva mare: “És tan senzill com que la mama em truqui. Tots hem de posar de la nostra part, perquè si no és impossible que això s’arregli”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa