El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban adverteix a María José Campanario: “Si mous fitxa, trec el que tinc al meu mòbil”
  • CA

La guerra entre Belén Esteban i María José Campanario empitjora. Després que la dona de Jesulín de Ubrique escrivís una carta -que posteriorment va esborrar- carregant durament contra la col·laboradora de ‘Sálvame’, i que aquesta li respongués en directe des de ‘Sábado Deluxe’, Belén ha tornat a pronunciar-se. Dissabte va fer al·lusió en un parell d’ocasions a una informació que tenia en el seu telèfon mòbil i ara ha assegurat que si veu algun moviment estrany, la pensa utilitzar al seu favor.

“Això que tinc al meu mòbil només ho sabem tres persones: el meu marit, la meva filla i jo. Si veig que mouen fitxa, ho hauré de fer”, ha assegurat. A més, ha respost també a María José i un tal D. C. (presumpte examant de Belén), que amenacen amb explicar alguna cosa sobre ella: “Digueu el que esteu insinuant. Si voleu treure merda meva de fa 21 anys, la podeu treure, perquè jo sé el que tu i l’altre voleu. No entraré en res, però com jo escolti el que voleu explicar, agafo el telèfon, demandaré a tothom, a qualsevol programa, productora i cadenes”, ha afirmat molt seriosa.

Els col·laboradors del programa van intentar que Belén expliqués què és això que té en el seu mòbil que tant de mal faria als Janeiro Campanario, però ella s’ha mostrat ferma en la seva postura: “No ho diré i intentareu que ho digui, però no ho faré, no digueu ‘m’he assabentat’ perquè és impossible, només ho sap el meu nucli familiar: el meu marit, la meva filla i jo”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa