La duríssima carta de María José Campanario a Belén Esteban plena d’insults

La dona de Jesulín de Ubrique titlla la col·laboradora de 'Sálvame' de "princesa barata", entre d'altres insults

Feia alguns anys que la pau regnava entre la parella formada per María José Campanario i Jesulín d’Ubrique, i l’exparella del torero Belén Esteban. Però de sobte tot ha saltat pels aires. Ha estat María José qui ha donat un pas al davant publicant una carta en les seves xarxes socials on carrega durament contra la col·laboradora de ‘Sálvame’, i fins i tot arriba a insultar-la.

“No veig televisió, tot i així em fan arribar, a vegades, que les meves publicacions públiques, com les meves fotos, fan pensar a alguns que són una qüestió personal. I avui m’ha arribat un enllaç que m’ha descollonar-me de riure. Patètic, però ja hi estic acostumada. Al meu entendre, la teva vida sencera ho és, bonica. No ho són, t’han tornat a confondre, trista infeliç”, comença escrivint la Campanario.

Però la dona de Jesulín de Ubrique no es talla, i continua: “No seràs tu qui em digui què he d’escriure, publicar o no, perquè ets un absolut 0 en les nostres vides, en la meva i en la del meu marit. Sí, el meu, tot i que et pesi. Perquè com et pesa! Pobret el teu ‘Migue’, que continua menjant de les merdes que intentes fer creure que són veritat“.

Les paraules de la Campanario segueixen pujant de tot: “Dit això, no seré jo la que permeti que en cap moment es coarti la meva llibertat d’expressió a l’hora d’escriure el que em doni la real gana, o posar aquí alguna frase que m’agradi. Desgraciadament per a alguns, la repressió i la dictadura van acabar fa moltíssim temps, com per a tu, princesa barata”.

Seguidament, fa referència al seu marit: “Sí, ho sé, creu-me, em tens por. Em tens por perquè sóc jo la que porto 20 anys amb Jesús Janeiro Bazán… no any i mig com tu, sense casar-te”. I també avisa a la col·laboradora: “Perquè el dia que jo parlés, enfonsaria a la puta misèria a més d’un i una. A tu la primera, creu-me, no estic sola. I creu-me, estic desitjant portar-te al jutjat. T’ho juro per la meva vida, així que pensa en el que pots guanyar o perdre. Que sé que no t’agrada que et toquin la butxaca, maca”.

I finalment, conclou: “Atentament: la mare dels fills de Jesús Janeiro Bazán, la seva dona i la que podria acabar amb tu i tota la teva farsa. Creu-me”.

Nou comentari