El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban respon a María José Campanario i esclata contra ella i Jesulín de Ubrique
  • CA

María José Campanario ha trencat la pau que regnava des de fa uns anys entre ella i el seu marit amb Belén Esteban. La dona del torero ha escrit una duríssima carta contra la col·laboradora de ‘Sálvame’, on fins i tot arriba a insultar-la. I com no podia ser de cap altra manera, la resposta de Belén Esteban no s’ha fet esperar. Ho ha fet aquest dissabte des del programa ‘Sábado Deluxe’ on ha començat assegurant que “jo no he estat un ‘polvo’ d’una nit. Per molt que et pesi, jo vaig tenir una relació amb ell. La nostra primera filla, no teva, va ser una nena desitjada amb moltíssim amor i és el millor que tinc a la meva vida”.

Alhora, la col·laboradora de Telecinco li diu a María José que per suposat que ella és lliure per a opinar però que si l’al·ludeix, ella contestarà: “He parlat de la meva vida i de la del teu marit, perquè formava part de la meva vida. Per això parlo del que em dóna la gana. No et confonguis. Miguel treballa. Avui dia no ha fet cap exclusiva, ni tan sols el dia més important de la seva vida, així que tu ni el mencionis.

A més, Belén repta a la dona de Jesulín a que la demandi si vol, però li recorda que l’única que ha estat condemnada ha estat ella: “Estic farta de les teves amenaces, però saps una cosa? Estic curada. Espero que et curis de la maldat que tens. Et desitjo que siguis la meitat del feliç del que sóc jo amb la meva família. I a la nena ni la toquis. Ni la mencionis. Tu no. No en tens ni puta idea, ni la coneixes. Ni tu ni el seu pare”.

I quan semblava que ja ho havia dit tot, Belén hi torna: “Dedicada a la meva família estic. El que no s’hi ha dedicat mai és el teu marit. Vint anys parlant de la meva vida? Sí. Què has estat fent tu, que t’he vist a l’HOLA? Prou ja. Escriu el que vulguis però no et dirigeixis a mi perquè estic callada pel motiu que estic callada i, això no ho dic per tu, però que l’altre no sàpiga on estudia ni com es diu la seva parella… (referint-se a la seva filla)”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa