Preocupació per Ana Obregón: carta trista plena de dolor

Ana Obregón ha patit molt aquestes festes nadalenques. La mort del fill el 2020 va canviar la seva vida radicalment, així com la pèrdua posterior de la seva mare. Els últims mesos tampoc no han estat fàcil, tenint en compte que han donat positiu en coronavirus ella i el seu pare. Això va impedir que pogués presentar les campanades, un altre cop per acabar un 2021 nefast. Com és habitual, ha volgut compartir una reflexió al respecte en el perfil d’Instagram.

Ha publicat fotografies de les últimes festes nadalenques del fill, les que recorda amb nostàlgia: “Estimats Reis Mags, crec que no els demanaré res perquè ja no tinc res a demanar per a mi. Vostès saben que tenia un ritual amb el meu nen cada any i els escrivíem cartes amb els nostres desitjos que espero que rebessin. Avui he trobat la que els hi vaig enviar fa dos anys, en la que els demanava que salvessin la vida del meu fill del càncer perquè era la persona més bona, lluitadora, especial, generosa i divertida de l’univers. Era la persona que més m’estimava i la persona a qui jo més estimava del món. Ni cas em vau fer. Per això els demano regalar salut a tots aquells que hagin estat bons i per a mi, si és possible, que em continuïn donant forces per continuar perdonant-me cada dia la vida”.

Ana Obregón recorda l’últim Nadal del fill / Instagram

L’actriu es mostra completament desolada en públic, trencada per una pèrdua que reconeix que sap que mai no podrà superar: “Ja no temo a res. Ni a les meves ombres que amb la teva llum formen aquest maquíssim capvespre del dia de Reis. No temo a la soledat disfressada de destí ni al dolor vestit d’esperança. Ja no temo ni a la pròpia por. Ni a la vida sense tu i molt menys a la mort amb tu. Gràcies Aless, amor meu, m’has concedit la vertadera llibertat”, ha escrit en una publicació que ha entristit els seus seguidors.

Nou comentari