Més males notícies per a Ana Obregón: el pare, contagiat als 95 anys

Ana Obregón no va poder posar-se al capdavant de la retransmissió de les campanades de TVE en donar positiu en coronavirus pocs dies abans. L’actriu va confinar-se a casa i ha passat les festes sola, el que no l’ha ajudat a acabar millor un any molt trist en el que ha perdut la mare. L’aïllament ha tingut efecte i acaba de donar negatiu, una bona notícia esquitxada per una altra de dolenta… I és que el seu pare s’ha contagiat amb 95 anys, el que el converteix en pacient de risc.

“Per fi he donat negatiu en Covid. Aquesta variant per a mi ha estat com un refredat molt fort, però sense febre ni tos. Estar sola a casa aquests 10 dies del Nadal més trist de la meva vida sense poder veure a ningú ha estat una prova més que m’ha posat la vida. Ni tan sols he pogut veure el meu pare, que, per cert, es va contagiar i als 95 anys no té ni un símptoma. Això em demostra la importància de les vacunes, que tant de bo poguessin arribar a totes les parts del món. Aquesta seria l’única manera d’acabar amb aquesta pandèmia. Gràcies a tots per preocupar-vos per mi. Tanta estima m’emociona i estic segura que al cel estan donant-vos les gràcies per cuidar de la seva mare”, reflexiona l’actriu en una publicació que ha rebut molts missatges de suport.

Bones i males notícies d’Ana Obregón, negatiu en coronavirus / Instagram
Ana Obregón publicava una foto amb el pare fa un parell de mesos / Instagram

Ana Obregón podrà recuperar la rutina i vida normal aviat, després d’una altra mala notícia que torna a esquitxar els últims mesos que ha viscut. Des que va morir el fill, que li costa ser optimista i trobar situacions favorables que l’ajudin a recuperar el somriure. Aquesta és, sense cap mena de dubte, la pitjor etapa d’una Ana Obregón que assegura que seguirà lluitant encara que no li quedin forces.

Nou comentari