El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més males notícies per a Ana Obregón: el pare, contagiat als 95 anys
  • CA

Ana Obregón no va poder posar-se al capdavant de la retransmissió de les campanades de TVE en donar positiu en coronavirus pocs dies abans. L’actriu va confinar-se a casa i ha passat les festes sola, el que no l’ha ajudat a acabar millor un any molt trist en el que ha perdut la mare. L’aïllament ha tingut efecte i acaba de donar negatiu, una bona notícia esquitxada per una altra de dolenta… I és que el seu pare s’ha contagiat amb 95 anys, el que el converteix en pacient de risc.

“Per fi he donat negatiu en Covid. Aquesta variant per a mi ha estat com un refredat molt fort, però sense febre ni tos. Estar sola a casa aquests 10 dies del Nadal més trist de la meva vida sense poder veure a ningú ha estat una prova més que m’ha posat la vida. Ni tan sols he pogut veure el meu pare, que, per cert, es va contagiar i als 95 anys no té ni un símptoma. Això em demostra la importància de les vacunes, que tant de bo poguessin arribar a totes les parts del món. Aquesta seria l’única manera d’acabar amb aquesta pandèmia. Gràcies a tots per preocupar-vos per mi. Tanta estima m’emociona i estic segura que al cel estan donant-vos les gràcies per cuidar de la seva mare”, reflexiona l’actriu en una publicació que ha rebut molts missatges de suport.

Bones i males notícies d’Ana Obregón, negatiu en coronavirus / Instagram
Ana Obregón publicava una foto amb el pare fa un parell de mesos / Instagram

Ana Obregón podrà recuperar la rutina i vida normal aviat, després d’una altra mala notícia que torna a esquitxar els últims mesos que ha viscut. Des que va morir el fill, que li costa ser optimista i trobar situacions favorables que l’ajudin a recuperar el somriure. Aquesta és, sense cap mena de dubte, la pitjor etapa d’una Ana Obregón que assegura que seguirà lluitant encara que no li quedin forces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa