El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, positiu en coronavirus i baixa en les campanades de TVE
  • CA

Ana Obregón segueix acumulant males notícies. L’actriu havia estat l’escollida per acomiadar el 2021 a TVE en la retransmissió de les campanades, un programa especial en el que estaria acompanyada de la icònica Anne Igartiburu. Desgraciadament, no podrà posar-s’hi al capdavant i així ho ha anunciat 48 hores abans del programa. El motiu? Ana Obregón s’ha contagiat de coronavirus i ha d’aïllar-se, el que li impedeix presentar en directe.

Trista i abatuda, Ana Obregón ha lamentat aquesta situació en un post al seu perfil d’Instagram: “Sento moltíssim haver de comunicar-vos que he donat positiu en Covid i no podré estar a la Puerta del Sol acomiadant l’any amb tots vosaltres com m’hauria agradat. Dir-vos que estic bé, a casa, com si fos un refredat molt fort gràcies a les vacunes. Aquesta variant vola i és a tot arreu. Us ho diu algú que no ha sortit de casa en tot el Nadal i, no obstant això, l’he agafat”.

El que més l’entristeix és no poder acudir al balcó de la Puerta del Sol per agrair l’estima que ha rebut en aquest any tan dur, el que acabarà confinada i amb coronavirus. Ara bé, ha deixat clar que guardarà el vestit i les joies que havien escollit per a ella per posar-s’ho l’any vinent.

Ana Obregón explica per què no podrà presentar les campanades / Instagram

Aquest contagi d’última hora ha suposat un gran problema per a TVE, que dos dies abans de la gran retransmissió es quedava sense una de les dues presentadores. No han trigat en anunciar qui serà el seu substitut, per això. Es tracta del presentador d’Aquí la tierra, Jacob Petrus. Nascut a Manresa, el geògraf va ser el cap de meteorologia de Telemadrid durant 9 anys abans de fer el salt al Temps TVE. Des del 2014 presenta Aquí la tierra i Las cosas claras, dos espais que l’han convertit en una cara coneguda dels teleespectadors de la pública.

Jacob Petrus, l’escollit per substituir Ana Obregón / TVE

Aquesta serà la primera vegada que Jacob Petrus es posi al capdavant d’una retransmissió de les campanades. Al seu costat tindrà una de les presentadores que més cops ho ha fet, per això, una Anne Igartiburu que acomiadarà l’any a televisió per 17è cop. Finalment, caldrà esperar a l’any vinent per poder veure, una altra vegada, el duet Anne i Ana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa