El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón perd la mare un any després de la mort del fill: “Espero anar amb vosaltres aviat”

Un altre cop duríssim per a Ana Obregón. Poc després del primer aniversari de la mort del seu fill Álex, que perdia la vida als 27 anys per culpa d’un càncer, aquest cap de setmana ha acomiadat la mare. La mare d’Ana Obregón ha mort aquest dissabte als 95 anys, un parell de setmanes després del seu últim ingrés hospitalari.

L’actriu s’ha mostrat destrossada, però alleugerida alhora en pensar que àvia i net estaran junts: “Ara els dos amors de la meva vida estan junts per sempre. Mama, cuida molt del meu nen fins que jo arribi… que espero que sigui aviat. Diga-li que l’estimo més que a la meva vida. Us estimo des de sempre i per sempre”.

La mare va patir una recaiguda en el seu estat de salut, dèbil des del vessament cerebral que va patir el 2015 i l’infart posterior en el 2017. En rebre l’alta, Ana Obregón va compartir un vídeo del pare rebent la mare a casa que es va fer viral per l’amor que transmetia.

Obregón i la mare estaven molt unides, el que ha demostrat l’actriu amb moltes publicacions: “Et tinc agafada de les mans molt fort perquè et necessito al meu costat més temps”, deia només fa un parell de setmanes.

Una nova pèrdua que trenca una mica més la família Obregón i el cor de l’actriu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a maig 24, 2021 | 09:05
    Rocacorba maig 24, 2021 | 09:05
    Hi ha moltes persones, que tenen dramas familiars molt greus. Pares, marit, muller, fills, nebots, vains, etz. de casos de molta trascendencia i molt greus, ni ha ha pertot arreu. Hi tothom s'estima els seus. Cuadres de immens dolor, a cada casa. pro tots aquets, no disposen d'un altaveu que ho potencii, com revistes, diaris, radios, t. v. i programes especials, com aquesta senyora. Tothom plora els seus. Que la senyora reposi en pau. Igual, igual, que els familiars de tots els que han viscut una tragedia .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa