L’advocada d’Ivonne Reyes la va abandonar després de saber el resultat d’ADN

Continua el serial sobre la paternitat del fill d’Ivonnes Reyes. Després que el periodista Pepe Navarro, reconegut judicialment com el pare d’Alejandro Reyes, presentés proves contundent aquest dissabte al programa ‘Sábado Deluxe’ que demostrarien que ell no és el pare biològic del fill d’Ivonne, ara ha saltat una nova notícia, bastant rellevant. Ivonne Reyes ha respost a les declaracions del periodista remitint a la sentència judicial li atribueix la paternitat.

I la periodista de ‘El Programa de Ana Rosa’ Núria Chavero ha revelat el secret de la model, que podria haver estat guardant des de fa molt de temps. Una informació que torna a cobrar rellevància després de fa menys d’un any: “L’advocada d’Ivonne va decidir abandonar aquesta batalla legal i Ivonne va anar a un altre despatx d’advocats”. El motiu de l’abandó de la lletrada seria aquest secret que la model ha estat ocultant.

Pepe Navarro, en una foto d'arxiu / Europa Press
Pepe Navarro, en una foto d’arxiu / Europa Press

La periodista rep la informació d’una font molt pròxima tant a la lletrada com a Ivonne: “Fa un any, Mireia del Pnoi, la que era advocada i íntima amiga de la família d’Ivonne Reyes, es troba amb la documentació d’aquesta prova genètica de Pepe Navarro”. A més, la periodista afegeix: “L’advocada li demana explicacions i Ivonne s’ensorra, li reconeix que ha anat a fer aquesta prova però que no sap el motiu”.

En aquest moment, l’advocada decideix que “no pot continuar defensant-la”, segons Núria Chavero, i es retira del cas. La periodista diu que els resultats d’aquesta prova serien que “Pepe Navarro no és el pare d’Alejandro”. L’exadvocada i amiga d’Ivonne, Mireia del Pino, ha declarat: “No et puc revelar el per què pel secret professional”. I a més ha afegit: “Jo deixo de treballar amb ella perquè perdo la confiança, perquè ella no és sincera 100%”.

Comentaris

    JordiP Desembre 01, 2021 | 12:44
    Més "Històries de Putilàndia".
      Francesc Desembre 01, 2021 | 18:54
      Tens raó, i segur que estan confabulats per treure diners de la prensa del cor....tot un muntatge

Nou comentari