El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Joc de cartes’ torna a TV3: la data d’estrena i totes les novetats
  • CA

Marc Ribas torna a TV3 en l’estrena del nou Joc de cartes estiu, un programa molt esperat que començaran a emetre el pròxim 3 d’agost. D’aquesta manera, el programa culinari prendrà el relleu de La gran vetllada, un concurs estrafolari que continuarà presentant la Carol Rovira fins llavors.

Quines novetats tindrà la nova temporada de Joc de cartes?

El xef més famós de la cadena pública catalana es posarà al capdavant d’un dels espais més exitosos, unes gravacions en les que ha estat centrat aquests darrers mesos. La cadena confirma que aquest agost inicia una temporada estiuenca de l’espai que encadenarà amb la regular a partir del mes de setembre. La mecànica? La mateixa que fins ara, amb el presentador recorrent Catalunya amb la moto per comparar tres restaurants amb tres parelles de concursants que poden endur-se 3.000 €.

Entre les localitats que visitaran destaca Badalona, Girona, Lleida i punts del Montseny, del Maresme, de l’Empordà i del Priorat. La principal novetat d’aquesta temporada l’avança El Món de la tele, que ha pogut saber que viatjaran fins a Madrid per trobar el millor restaurant de cuina catalana de la capital espanyola.

Per una altra banda, també incorporaran una petita novetat en la valoració dels restaurants. A partir d’ara, en Marc Ribas escollirà el plat estrella del programa. Aquell concursant que aconsegueixi convèncer-lo amb una de les creacions, podrà obtenir mig punt més com a recompensa.

Marc Ribas també torna al Cuines de TV3

En Marc Ribas ha estat desaparegut de la petita pantalla uns quants mesos, els que ha dedicat a recórrer Catalunya per poder fer les gravacions d’aquesta temporada. Ara que tot està preparat per a l’emissió de la nova temporada, ha pogut tornar al plató de la casa per posar-se al capdavant del Cuines una altra vegada. Aquesta mateixa setmana s’ha reincorporat al seu lloc habitual, tal com ha demostrat en el perfil d’Instagram. Ha estat allà on ha compartit un vídeo en el que mostrava tot l’equip que hi ha darrere de les càmeres: “Ara us deixo, que tornem al Cuines“.

Marc Ribas torna al 'Cuines' - TV3
Marc Ribas torna al Cuines | TV3

Durant la seva absència, ha destacat la incorporació d’un nou presentador: l’Arnau París. El jove cuiner va fer-se famós gràcies a Masterchef, el concurs culinari de TVE que va aconseguir guanyar. A partir d’aquí ha pogut fer un canvi de vida radical i deixar l’antiga feina per poder centrar-se en la cuina.

La seva feina al Cuines ha agradat moltíssim des del principi, amb xifres d’audiència boníssimes que l’han coronat com un bon fitxatge. En una entrevista recent a El Món ens va confessar que encara no havia pogut coincidir amb el Marc Ribas, un company amb qui començarà a coincidir pels passadissos.

Més notícies
Arnau París, un cuiner que no s'atura - TV3
Arnau París: “El ‘Cuines’ triomfa perquè no hi ha temps ni ganes de cuinar”
Notícia: Arnau París: “El ‘Cuines’ triomfa perquè no hi ha temps ni ganes de cuinar”
Comparteix
ENTREVISTA al nou presentador del programa culinari de TV3, encarregat d'oferir receptes fàcils i ràpides per al dia a dia
L'Arnau París del 'Cuines' ha canviat de vida gràcies a 'Masterchef' - TV3
Canvi de vida radical per a l’Arnau París del ‘Cuines’
Notícia: Canvi de vida radical per a l’Arnau París del ‘Cuines’
Comparteix
El xef explica al 'Tot es mou' com ha viscut la transformació en un personatge conegut gràcies a apostar per la seva passió
Marc Ribas explica per què han hagut d'aturar el rodatge de 'Joc de cartes' - TV3
Marc Ribas explica per què han hagut d’aturar el rodatge de ‘Joc de cartes’
Notícia: Marc Ribas explica per què han hagut d’aturar el rodatge de ‘Joc de cartes’
Comparteix
El presentador apareix en un vídeo hilarant amb tot l'equip rient sense parar enmig d'una gravació
La Carol Rovira s'estrenarà com a presentadora - TV3
‘La gran vetllada’ de TV3 aconsegueix bona audiència tot i les crítiques
Notícia: ‘La gran vetllada’ de TV3 aconsegueix bona audiència tot i les crítiques
Comparteix
Els espectadors s'han queixat de la poca força del programa i la manca de participació de la presentadora

Comentaris

  1. Icona del comentari de: T@M a juliol 18, 2022 | 16:06
    T@M juliol 18, 2022 | 16:06
    Això d'anar a Madrid no feia cap falta a Catalunya hi ha molt per ensenyar i per conèixer , aqui es domostra que desde dalt ja estan manipulant programas o fent-los desaparèixer si no agraden politicament parlant. ( per exemple el Faqs ).
  2. Icona del comentari de: TV3 cada dia més espanyolista a juliol 18, 2022 | 16:49
    TV3 cada dia més espanyolista juliol 18, 2022 | 16:49
    Xarnegades per donar i per vendre en la versió anterior. No és estrany que la trepa de botiflers que controla la tele-155, l'hagi tornat a contractar el paio aquest
  3. Icona del comentari de: Anònim a juliol 18, 2022 | 23:44
    Anònim juliol 18, 2022 | 23:44
    Doncs quan viatgi a Madrid que s'hi quedi
  4. Icona del comentari de: rm a juliol 19, 2022 | 08:46
    rm juliol 19, 2022 | 08:46
    pedant i vanitós individu, insuportable ell i els seus musculitos
  5. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a juliol 19, 2022 | 11:35
    Tripartit no, gràcies juliol 19, 2022 | 11:35
    TV3 s'ha convertit en una arma de l'enemic, igual com Vichy que la controla. Només és poden veure algunes pel.licules (algunes, perquè tot sovint les emeten en caspanyol o a mitges, que encara és pitjor). La resta, tret d'algun programa com el d'en Grasset, més val evitar-ho, començant pels informatius hispanocentristes a més no poder i acabant per les sèries de producció pròpia farcides de llengua colonial i catanyol que fan venir basques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa