Marc Ribas torna aquesta nit a 3Cat amb una nova entrega de la temporada de Joc de cartes estiu. Els arrossos són un dels plats estrella de l’estiu, així que està ben vist que vulguin trobar quin és el restaurant del Barcelonès que n’ofereix els millors. En el resum que ha fet la cadena de tot el que passarà en aquesta emissió, ja ens deixen clar que serà impactant. De fet, crida l’atenció que facin servir l’adjectiu “intensíssim” per descriure aquest capítol.
Després de la cuca i la bruixeta de la setmana passada, l’expectació és màxima. Es veu que els sis restauradors que hi participen podran comprovar que l’arròs que hagin preparat serà tan important com les aliances que hagin teixit durant el programa… què voldran dir amb això? Sembla que hi haurà marro del bo.

Quins restaurants participen en el Joc de cartes estiu d’aquesta nit?
Ja se saben quins són els restaurants que participaran en el Joc de cartes estiu que s’emetrà aquesta nit a TV3. El primer que visitarà l’equip del programa és el Maysi, a Barcelona, en el qual Pepe Serra i Iris Mata defensaran que també es pot trobar “l’esperit de Formentera” a la capital catalana. Aquí fan un homenatge a la gastronomia balear amb plats com el tàrtar de tonyina vermella, l’arròs de llamàntol blau, els peixos frescos i els mariscos locals. Tot, amb un toc contemporani que els diferencia de la resta.
Després arribarà el torn de l’Espai Versàtil de Badalona, amb Dragos Badea i Santos Calle al capdavant. Aquí, mostraran com fan uns arrossos boníssims en un espai privilegiat amb vistes al mar. De la seva carta podem destacar que tinguin, ni més ni menys, que 12 tipus diferents d’arròs. Entre ells, alguns de tan originals com l’arròs de sobrassada de Mallorca i zamburiñas, el de costella madurada 45 dies o el de carpaccio de Kobe A5.
L’última parada? El Barraca, un dels clàssics de la Barceloneta, on Paola Codina i Melcior Montaner intentaran endur-se els 3.000 € de premi. Amb un munt de tapes, amanides, peixos i un munt d’arrossos com la paella marinera de calamar i gamba, l’arròs negre o l’arròs melós de pollastre i escamarlans. La diferència respecte als altres? Que aquí en tenen un cuinat al carbó, l’arròs de navalles i carxofes a la brasa.

Per saber si hi haurà baralles entre els restauradors i qui acaba guanyant el programa d’aquesta nit, caldrà esperar a les deu de la nit quan comenci una emissió molt esperada pels fans del programa.