Giró Gin proposa un gintònic potent amb la seva ginebra més tradicional com a base. Pura, seca i amb un toc subtil de llimona, és ideal per a combinar amb una tònica ben freda. Aquesta és la recepta per aconseguir un combinat ideal per a aquestes festes nadalenques.

  1. Refredar moltíssim la copa amb glaçons de gels i els barregem amb un pal de fusta.
  2. Colar amb un colador normal per eliminar l’aigua restant.
  3. Per aconseguir un bon gintònic, necessitem una Giró seca ben freda, treta del congelador. Ha d’estar molt freda per aconseguir que el gintònic sigui perfecte. Hi afegim 6 cl.
  4. Afegir-hi una tònica molt freda perquè que perdi calor.
  5. Servir la tònica molt a poc a poc perquè es trenqui el mínim carbònic possible. Afegim un gel més.
  6. Aromatitzem amb una pell de llimona i una altra de taronja que acabem afegint a dins de la copa.

Comentaris

    Gat Desembre 21, 2021 | 20:03
    Aquestos Giró son uns feixistes anticatalans de la puta que els va parir.

Nou comentari