El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jornada tràgica a les platges catalanes
  • CA

Un home de 79 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest dimarts a la tarda ofegat a la platja de l’Arenal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut poc abans de les set de la tarda. Abans, però, el socorrista de la platja, avisat per un banyista, hauria tret l’home de l’aigua cap a la sorra i hauria iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Setzena víctima a les platges catalanes aquest estiu

El cos hi ha desplaçat dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, sense èxit. És la segona persona que mor ofegada aquest dimarts i és la setzena víctima a les platges catalanes aquest estiu. Entre els motius de les morts a la costa d’enguany, s’hi poden trobar l’ofegament, els cops de calor o atacs de cor.

La de l’Arenal és una platja vigilada i en el moment del succés hi onejava la bandera verda, com a indicació de les bones condicions per al bany. Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de les diligències.

Una platja del Vendrell / ACN

Mort d’un home de 70 anys

Precisament ahir, un home de 70 anys, de nacionalitat francesa, va morir en una petita cala a prop de la platja de l’Estany Podrit a l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre. L’avís es va rebre cap a les cinc de la tarda, quan un testimoni va informar que havien tret fora de l’aigua un home que estava surant a l’aigua inconscient.

En rebre l’avís, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va mobilitzar fins a dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat. Un cop a la platja van intentar reanimar-lo fent fet maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Alhora, un home de 47 anys va morir aquest dimarts ofegat en la piscina d’uns apartaments de Vila-seca (Tarragonès). L’avís va tenir lloc a les 9:17 h i es van desplaçar fins a la piscina comunitària quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder salvar-li la vida.

Més notícies
Novetats de Shakira després d'un dies desapareguda: 'Tranquil·la i animada
L'”amor més pur” de Shakira després de la ruptura amb Piqué
Notícia: L'”amor més pur” de Shakira després de la ruptura amb Piqué
Comparteix
La cantant publica una tendre imatge a les xarxes socials
Maria Dolores de Cospedal mira l'expresident espanyol Mariano Rajoy en una imatge d'arxiu, durant l'época que pensava que els catalans eren més aviat un covarts/EP
Cospedal es va implicar davant la fiscalia en defensa dels negocis de Villarejo
Notícia: Cospedal es va implicar davant la fiscalia en defensa dels negocis de Villarejo
Comparteix
ÀUDIO | El comissari es lamentava que el perseguien per la societat panamenya amb què va pagar De la Rosa i la ministra es va oferir a solucionar-ho
Imatge d'arxiu de dos flotadors de socorristes clavats a la sorra de la platja de Badalona | ACN
Mor ofegat un home de 70 anys a una platja de l’Ametlla de Mar
Notícia: Mor ofegat un home de 70 anys a una platja de l’Ametlla de Mar
Comparteix
L'avís s'ha rebut prop de les cinc de la tarda, quan un testimoni ha informat que han tret fora de l'aigua un home que estava surant a l’aigua inconscient
La influencer Violeta Mangriñán mostra el seu cos 9 dies després de parir
Notícia: La influencer Violeta Mangriñán mostra el seu cos 9 dies després de parir
Comparteix
La instagramer s'ha recuperat de forma molt ràpida del part

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa