Els mossos dubten de la versió de la dona que va tallar el penis al seu pressumpte agressor

La dona va al·legar que va seccionar el penis a l’home perquè estava “tipa” de les seves agressions sexuals

“No ens quadra”. Així responen fonts de la investigació del cas de la dona que hauria tallat el penis a un home en un bar de Sant andreu de la Barca la matinada de dimarts d’aquesta setmana. “No ens encaixa la seva versió amb la investigació que estem portant a terme”, asseguren fonts properes al cas a El Món. “Hi ha dubtes més que raonables sobre la veracitat de la declaració”, emfatitzen les mateixes fonts.

La dona, que ahir va ingressar a presó per ordre del jutjat de Martorell, va al·legar que va seccionar el penis a l’home perquè estava “tipa” de les seves agressions sexuals. Així va argüir que quan dimarts va intentar tornar-hi va agafar un ganivet i va decidir tallar-li el membre viril.

Així mateix va explicar a la policia que no eren parella. Segons els testimonis que ha recopilat la policia, l’agressora confessa i la víctima sí que mantindrien una relació estable més enllà que treballaven junts. De fet, segons les primeres informacions tots dos van anar a la policia local a denunciar els fets. La dona va quedar arrestada i sota custòdia dels Mossos fins que ahir va passar a disposició judicial. L’home va ser operat d’urgència. Mentrestant, i a la vista de les primeres declaracions de la dona, els Mossos van començar a fer les perquisions i a hores d’ara treuen credibilitat a la versió de la dona, sense especificar cap més hipòtesi o motiu de l’atac. La jutge tampoc ha volgut entrar a valorar en la seva primera interlocutòria la versió de la dona.

Nou comentari