Li talla el penis tipa dels abusos sexuals

No eren parella i regentaven un bar a Sant Andreu de la Barca

Cas ferotge a Sant Andreu de la Barca. Una dona li va tallar el penis a un home tipa dels “reiterats abusos sexuals” que patia. Segons fonts policials, la revenja es va perpetrar en un bar que l’home i la dona regentaven. De fet, no són parella. Atès el relat de la dona recollit per la policia, la víctima de l’amputació “havia abusat d’ella sexualment vàries vegades”. “En tornar-ho a intentar aquesta matinada, la dona, va agafar un ganivet i li va seccionar el penis”, expliquen fonts de la investigació que ha explicat la dona.

Tot i que els primers en actuar va ser la policial local del municipi, els Mossos s’han fet càrrec de la investigació. La policia va arrestar la dona i l’home encara és a urgències de Bellvitge. La dona passarà avui a disposició judicial. Els Mossos d’investigació criminal de la regió metropolitana sud s’han fet càrrec de la investigació.

L’inspector dels Mossos Òscar Carreras ha explicat que ni víctima ni agressor, tots dos ciutadans de la República Popular de Bangladesh, tenen antecedents penals i que no els consta que la víctima hagués presentat cap denúncia contra l’home. La víctima és un empresari del sector de la restauració amb diversos locals i la dona treballava per ell des de fa un temps.

Carreras ha volgut deixar clar que la investigació està en una fase molt inicial i no ha volgut valorar cap de les hipòtesis amb les què treballen. “Tenim una persona greument ferida a la zona genital i treballem per esclarir què ha passat”, ha afegit. També ha explicat que encara no han pogut prendre declaració a la víctima i que ho faran tant bon punt els metges ho permetin.

Comentaris

  Eduard 03/06/2021 10:18 am
  La principal hipòtesi amb la que es treballa és que tenien una relació consentida i que com ell no deixava la seva dona, li va tallar el penis. Tot això ho sabeu perfectament, però heu preferit donar veu a la versió de la dona, inclús havent caigut en diverses contradiccions a l'hora de testificar... Ja està bé de demonitzar el gènere masculí per norma!!
  Ramon 01/06/2021 11:03 am
  "Nou cas de violència contra l'home". Oi que seria subnormal titular-ho així? Doncs així és com es fa a la inversa. I que algú m'expliqui per quins set sous la notícia dona per provada la versió de la detinguda.
   Angel 01/06/2021 11:48 am
   Difícilmente le puedas cortar el pene a una mujer. Y si al "hombre" se lo ha cortado una mujer, no creo que el colega estuviera inconsciente.
  PL 01/06/2021 10:59 am
  Lo mejor es siempre denunciar. Ahora tiene un agresor sexual sin pene que no la olvidara. En caso de defensa propia, peligro de muerte, lo mejor es apuntar al cuello.
  Dani 01/06/2021 9:50 am
  Si s'estaven al bar cap problema: es posa la polla amb gel i cap a urgències! Pot ser que no se li aixequi més però pixar podrà pixar.
  Home 01/06/2021 9:33 am
  Doncs, bé per la dona!. Si un pretés home no és capaç de conquerir la dona que li agrada i recorre a la violència té ben merescuda una cosa així.
  Ricard 01/06/2021 9:08 am
  El titular de la notícia és tendenciós. Dóna per fet fets que no estan comprovats. Per exemple, un altra titular podria ser: "Cas de violència feminista".
   Toni 01/06/2021 11:04 am
   Crida molt l'atenció tots els homes que salten a defensar abusadors i violadors a la primera de canvi. Gent que opina així no les vull a prop de les meves filles o amigues, ho tinc clar. No sou de fiar.
    Ricard 01/06/2021 6:19 pm
    Quin abusador? Ja saps que és un abusador? Renoi. Doncs no caldrà investigació policial. A part la gent que no opina com tu no la vols a la vora de les teves filles o amigues? Renoi, quina perfecció d'home.
   toni 01/06/2021 11:01 am
   Legítima defensa
   Jo 01/06/2021 9:46 am
   Es que no ho ha sigut?
   ddfg 01/06/2021 9:45 am
   Es que no ho ha sigut?
  SI SENYOR!!! 01/06/2021 9:02 am
  I amb el penis podrien fer-li al agressor un monederet...

Nou comentari