El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Presó per la dona que va tallar el penis a un home al·legant que l’agredia sexualment
  • CA

El jutjat d’instrucció 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha rebut avui la dona detinguda per haver lesionat un home a l’interior d’un bar en seccionar-li el penis. La dona va al·legar a la policia que l’home, amb qui treballava, l’agredia sexualment de manera constant. La jutgessa ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança “per un delicte de lesions greus amb instrument perillós”. Tot i la denúncia de la dona de les agressions sexuals, el jutjat de guàrdia només resol sobre la situació personal de la detinguda. La investigació està a càrrec del jutjat d’instrucció 2 de Martorell.

Els fets van passar la matinada del passat 1 de juny. Una dona li va tallar el penis a un home tipa dels “reiterats abusos sexuals” que patia, segons la seva versió. Fonts policials, van apuntar que la revenja es va perpetrar en un bar que l’home i la dona regentaven a Sant Andreu de la Barca. De fet, no són parella. Atès el relat de la dona recollit per la policia, la víctima de l’amputació “havia abusat d’ella sexualment vàries vegades”. “En tornar-ho a intentar aquesta matinada, la dona, va agafar un ganivet i li va seccionar el penis”, expliquen fonts de la investigació que ha explicat la dona.

L’inspector dels Mossos Òscar Carreras va explicar que ni víctima ni agressor, tots dos ciutadans de la República Popular de Bangladesh, tenen antecedents penals i que no els consta que la víctima hagués presentat cap denúncia contra l’home. La víctima és un empresari del sector de la restauració amb diversos locals i la dona treballava per ell des de fa un temps.

Carrerasva voler deixar clar que la investigació està en una fase molt inicial i no va voler valorar cap de les hipòtesis amb les què treballen. “Tenim una persona greument ferida a la zona genital i treballem per esclarir què ha passat”, va constatar. També va afegir que encara no han pogut prendre declaració a la víctima i que ho faran tant bon punt els metges ho permetin.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juny 03, 2021 | 21:10
    Ricard juny 03, 2021 | 21:10
    Els titulars de la notícia abans d'ahir eren criminals, per parcials (també el titular n'era). Ho vaig denunciar per aquí, sense gaire comprensió per part d'altres comentaristes. Cal veure què ha passat, i no prejutjar res.
  2. Icona del comentari de: Vendetta a juny 03, 2021 | 22:09
    Vendetta juny 03, 2021 | 22:09
    Expulsión inmediata al seu pais allí els homes li faran justicia
    10
    Icona de dislike al comentari de: Vendetta a juny 03, 2021 | 22:09 14
    Respon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa