El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
WhatsApp ja permet editar els missatges enviats: com s’ha de fer?

La nova actualització de WhatsApp fa realitat una de les coses més esperades i demanades pels usuaris. Ja és possible editar els missatges enviats en aquesta xarxa social, una funció que plataformes com Telegram ja permetien des de feia molt de temps. Aquesta nova característica de WhatsApp l’ha anunciat la mateixa empresa propietat de Meta aquest dilluns en la seva pàgina web corporativa. Les passes que cal seguir per poder modificar un text que ja s’ha enviat són molt senzilles. Això sí, per poder-ho fer, hi ha un temps limitat. L’aplicació mòbil et donarà 15 minuts per poder editar qualsevol text, però aquest ja no es podrà modificar un cop hagi passat el temps.

Una persona parlant per WhatsApp | Pixabay
El temps per poder editar el contingut d’un missatge enviat a Whatsapp és limitat i s’ha de modificar abans que passin 15 minuts | Pixabay

Què cal fer per modificar un text ja enviat a WhatsApp?

Ja fa temps que l’empresa va incorporar una altra funció molt útil per a aquells escrits que s’envien per error, a la persona equivocada o dels que et penedeixes d’haver compartit: tens la possibilitat d’esborrar-lo completament, malgrat que el receptor sabrà que s’ha eliminat un text, no sabrà que hi posava. Ara, s’incorpora una altra de les característiques més reclamades entre els usuaris per arreglar els textos amb errors o que dels quals se’n vol modificar el contingut. Per tal d’editar un missatge enviat fa menys de 15 minuts, és tan senzill com mantenir el text premut i, un cop es desplega un menú, cal prémer l’opció Editar. Així, l’usuari ja pot reescriure el contingut del missatge. Ara bé, igual que passa amb els textos eliminats, quan es modifiqui un missatge, se’n notificarà el destinatari i la paraula Editat acompanyarà el text. El receptor, però, no podrà veure l’historial de canvis que s’han fet.

Per tal de poder començar a fer servir aquesta opció, és necessari que l’usuari -sigui d’iOS o Android- actualitzi l’aplicació a l’última versió. WhatsApp ha detallat que aquesta funció ja s’ha començat a implementar de manera global.

Més notícies
Logo d'Instagram. Photo: Tobias Hase/dpa
Instagram suspèn per error milers de comptes d’usuaris de tot el món
Notícia: Instagram suspèn per error milers de comptes d’usuaris de tot el món
Comparteix
La xarxa social nord-americana ja ha solucionat els seus problemes al cap de 4 hores
Imatge d'arxiu dels estudis de TV3 / ACN
TV3 s’enfronta a Twitter perquè la defineix com un “mitjà finançat pel govern”
Notícia: TV3 s’enfronta a Twitter perquè la defineix com un “mitjà finançat pel govern”
Comparteix
La cadena s'afegeix a altres televisions públiques com la BBC o NPR, que critiquen la xarxa social per fer servir la mateixa etiqueta que amb mitjans de països poc democràtics
Caiguda global de Whatsapp | EP
L’infern dels grups de WhatsApp per als pares: com sobreviure
Notícia: L’infern dels grups de WhatsApp per als pares: com sobreviure
Comparteix
Un 34% dels pares catalans considera que els atabalen i un 13% ho qualifiquen d'infern
TikTok incorpora el català als subtítols dels anuncis /
Europa Press / Contacto
TikTok ja permet subtitular en català i aviat es podrà configurar tota l’app
Notícia: TikTok ja permet subtitular en català i aviat es podrà configurar tota l’app
Comparteix
L’aplicació fa un pas decisiu perquè fins ara els anuncis s’havien de subtitular en castellà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa