“Torneu-me el vot!”, el compte de Telegram que triomfa en poques hores

Gairebé 11.000 abonats en poques hores

Més de 10.600 abonats en poques hores. Aquest és el balanç provisional d’un curiós compte de Telegram titulat “Torneu-me el vot!”. Entre els abonats, simpatitzants de la causa independentista i amb certa militància pública en alguna de les tres formacions independentistes amb representació parlamentària.

El compte de comunicació de Telegram té com a descripció “He votat, he cedit sobirania i no l’esteu administrant bé. Sumat a aquest grup de telegram per recolzar i difondre aquest missatge”. A més, el canal no és unidireccional sinó que els abonats hi poden participar oferint les seves opinions i comentaris.

El canal vol ser un recull de les opinions que generin les negociacions de Govern entre les formacions independentistes amb la intenció de copsar l’opinió dels simpatitzants de la causa independentista així com els que veuen crítics amb la manca d’acord dels partits.

Comentaris

  Jeroni Munyós 13/05/2021 10:30 am
  Per a mi no cal que em tornin cap vot, tornaria a votar INDEPENDÈNCIA, malgrat les dificultats i la situació actual. Per quatre motius principals, perquè soc independentista i no em baso en cap moda, ni batalletes entre partits o parts de partits; Perquè no malparlaré mai dels polítics en general, com fan alguns. En qualsevol col·lectiu hi ha gent de tot; perquè enmig de la situació actual de repressió per part de l'estat espanyol amb els presoners polítics i tota la resta de represàlia, és evident que dificulta l'activitat política, des del 2020 s'hi ha afegit la pandèmia de la covid-19, que encara ho tot complica més, i doncs, me'n faig càrrec de les dificultats per a parlar, debatre posicions, arribar a acords i encara més a poder fer pressió des de fora dels partits polítics, des del carrer; i principalment perquè qualsevol persona una mica instruïda se n'adona que claudicar, no votar, insultar, deixar-ho córrer... és donar peixet a l'espanyolisme o encara pitjor, és afegir-hi directament o indirecta a l'espanyolisme (unionisme o annexionisme o com li vulgueu dir), no hi ha terme mig ni zona de confort per a emprenyats, no, no n'hi ha.
  manel t 13/05/2021 7:03 am
  Acabarem en mans dels nois del 155 per culpa de la patuleia indecent dels polítics "catalans i catalanistes que tenim". No ens ho mereixem desprès de les garrotades que vàrem rebre 01/10/2017. Aquests elements ens contemplen (als votants) com si fóssim condons "se usa y se tira". Ara ens foten la tira de mandàngues per justificar no se que, quan l´única raó es el repartiment del poder, son uns cara dura. Tot el que he dit jo i altres persones no serveix per a res, tenen la suficient cara dura com per enfòtresen de tots nosaltres, sobre tot ERC i Comuns que parlen de diàleg saben que menteixen que els nois del PE (partido español que no PSOE que no son ni socialistas ni obreros son uns que mai han pencat i no pencaran mentre duri el tema de les portes giratòries. Recordem que una senyora anomenada Granados ja parla de "contubernios"i el senyor Sanchez parla de monologo segun la sacrosanta constitucion (dialogo?)
  21
  12
  Respon
  Carles 12/05/2021 9:49 pm
  No et deixen dir res. És un canal de moment, estèril.
  Al otro lado de la frontera 12/05/2021 8:49 pm
  Ante tanto cachondeo es mejor abstenerse!
  w 12/05/2021 8:29 pm
  w
  ciutadà 12/05/2021 8:14 pm
  A mi no em cal. Vaig ser tan ruc tornant a confiar en els polítics que ja m'està bé la decepció. La tinc ben merescuda.
  22
  105
  Respon
   Gecko 13/05/2021 10:11 am
   Com us n'aprofiteu els annexionistes de la situació... No teniu arguments i heu d'esperar que els altres tinguin problemes per a fotre-hi cullerada. Foteu pena.

Nou comentari