Una altra mort en investigació després de rebre la vacuna d’AstraZeneca

La conselleria assegura que de moment no s'ha trobat relació causa-efecte en cap dels dos casos

Ja són dues les morts que investiga la conselleria de Salut de persones que havien rebut la vacuna d’AstraZeneca. Són casos que s’han d’investigar per protocol, però segons el departament de moment no s’ha trobat cap indici de causa-efecte. El cas que s’ha conegut primer ha sigut el d’un veí de Tàrrega (l’Urgell) que va morir ahir, dues hores després de rebre el vaccí. Hores després, ha transcendit un cas geogràficament molt proper, a Cervera (Segarra), mort a principis de la setmana passada l’endemà de rebre la primera dosi de la vacuna d’Oxford. El pacient de Tàrrega tenia 65 anys i el de Cervera, 63 anys.

El comitè de seguretat de l’Agència Europea de l’Medicament (EMA, per les sigles en anglès) va concloure aquest dimecres que hi ha una “possible relació” entre aquesta vacuna i els coàguls sanguinis amb nivells baixos de plaquetes.

Comentaris

  Un mayor 08/04/2021 10:29 pm
  Y quieren vacunar-se con esto ? No, nunca.
  5
  111
  Respon
   un marcià per l'espai sideral 09/04/2021 2:59 am
   Ni amb aquesta ni amb cap altra ('Un mayor', i menys encara la gent gran. Investigueu que és la síndrome d'ADE, documentada científicament de manera incontestable, almenys fins ara). Se'ls està caient la mentida, per això acceleren les mesures repressives. La Mengele catalana, l'Alba Vergés, treballa per Soros i els criminals del Gran Reset, que són eugenistes i psicòpates de soca-rel. Estem vivint el més gran crim contra la Humanitat. Volen vacunar, perquè els mals de la vacuna vénen després. Aquests efectes secundaris a curt termini són la punta de l'iceberg del desastre a mig i llarg termini. Per això, tenen tanta pressa. Us penseu que amb la mortalitat ridícula de la malaltia, cal vacunar tothom, fins i tot els joves i els nens que no són susceptibles de patir de res 'per LA GRIP'! Ningú, enlloc, us diu que és UN TRACTAMENT MÈDIC AMB MEDICAMENTS GENÈTICS EN FASE D'EXPERIMENTACIÓ!!! No és una vacuna, és el que feien Hitler i els seus metges. No us vacuneu de cap de les maneres. La vacuna és un projecte de transgènesi, de manipulació genètica, que per això us volen estar vacunant cada any, com si fóssiu vedells. Amb la por volen robar-vos la llibertat i tot el que teniu. Perdeu la por i la mentida s'ensorra en uns quants dies. Inocular-te els verins de la indústria farmacèutica, una autèntica màfia (per què han mort el president Burundi i Tanzània, i metges prestigiosos i activistes antivacunes?). Tanqueu la televisió, deixeu de llegir premsa bancària addicta al Gran Reset de Klaus Schwab i el seu Fòrum Econòmic Mundial, una 'modèlica' institució mafiosa, sense escrúpols ni ètica, només interessos. Penseu acceptar que quatre psicòpates sense la més lleugera empatia, decideixin com ha de ser el món, les relacions comercials i íntimes, i la vostra pròpia vida i la dels vostres fills. AIXÒ ÉS UNA PURA FARSA I UN EXECRABLE CRIM DE LESA HUMANITAT. Qui confia en la paraula d'un polític i el seu circ de mones, és un babau, un somiatruites, i no faig servir evidències mèdiques perquè són ofensives; però sou llestos i m'enteneu. Penseu-hi: " Estàs malalt, tens Covid. Estàs bé, tens Covid.. Et vacunes i et mors, casualitats". Si sembla una facècia per a deficients!
   4
   167
   Respon
    Gavanenc 09/04/2021 10:25 am
    N'hi ha que haurien de fer una immersió, un sojorn en un UCI de persones malaltes de la covid-19, d'un hospital... segur que s'aturarien d'escriure animalades tot d'una.
    Al marcià negacionista 09/04/2021 10:20 am
    És clar, qui no confia en la paraula i els efectes secundaris de Trump, Salvini i Steve Bannon, és un babau i un somiatruites.
     un marcià per l'espai sideral 09/04/2021 6:50 pm
     (Al marcià negacionista). Vas molt despistat. Comprova només si l'Alba Vergés treballa per Soros, comprova si la UE considera aquest tractament com a vacuna. Escolta l'opinió de prestigiosos metges que, curiosament, han estat desprestigiats després de carreres notables: premis Nobel, fins i tot l'inventor del PCR (mort casualment l'estiu abans de la pandèmia, després de 27 anys demostrant que el seu test no servia per a les infeccions), el cap de Salut de la UE (Wolfgang Wodarg) que aturà el circ amb la porcina o l'aviar, que ja no ho recordo; o escolta l'ex-CEO de Pfizer, per no parlar d'insignes epidemiòlegs, biòlegs, viròlegs i immunòlegs. La ciència no avala el crim, i dic crim, perquè hi ha denúncia per crims de lesa humanitat (Reiner Fullmich, advocat de casos contra el Deutsche Bank i Volkswagen). Creure ingenus ignorants com el Mitjà i els altres venuts sota sou de Soros i l'ISG, per damunt de veritables científics, amb tota una vida d'estudis, que expressen la seva opinió professional contra els seus mateixos interessos, hauria de fer-nos, com a mínim, rumiar. I vas molt despistat: tots els polítics són a la crema. O et penses que Trump no hauria defensat que havia guanyat les eleccions. Però va guanyar Biden i les guerres han tornat. Millor Biden, oi? No veus que CAP PARTIT defensa els drets individuals i col·lectius? No et resulta estrany? Per una malaltia amb una mortalitat del 0,015% s'ha de vacunar el 100% de la població? Has sentit a parlar del Gran Reset, de l'Agenda 2030... I sí, és clar, que són conspiracions, però no pas meves. Ells mateixos les anuncien. I conclouré amb Mark Twain: "Sempre que et trobis en el cantó de la majoria, és el moment d'aturar-se i reflexionar".

Nou comentari