El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Salut preveu canvis mínims en les restriccions

Les noitícies sobre l’evolució de lepidèmia són bones, però que ningú es faci il·lusions. L’elevada ocupació de llits de crítics en unitats de cures intensives frena la possibilitat de relaxar mesures covid a partir de dilluns que ve. Així ho ha explicat el secretari general de Salut, Marc Ramentol, en la roda de premsa de balanç de la situació epidemiològica.

La nova resolució que haurà d’entrar en vigor dilluns que ve probablement presenti poc canvis, encara que Ramentol s’ha negat a enviar cap “globus sonda” i ha demanat “respecte” per la feina tècnica que ha de fer el Procicat aquesta setmana.

Ramentol ha recordat que, tot i que l’evolució de la pandèmia sigui positiva, hi ha una ocupació de llits de crítics que està per damunt del pic que es va assolir en la segona onada.

“Forçosament no haurem d’esperar una desescalada absoluta o molt remarcable: no estem en aquest context”, ha dit Ramentol.

Salut ha celebrat la bona organització de les eleccions de diumenge i ha valorat que és un exemple del que s’hauria de fer en tots els àmbits per tal de contenir els nous contagis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa