Vox s’afegeix a la querella contra la Mesa de Torrent com a acusació popular

El partit d'ultradreta continua amb la seva estratègia de participar en la vida judicial com a acusació particular contra causes independentistes

Vox s’ha sumat a la querella que va presentar la Fiscalia espanyola el març passat davant del TSJC per presumpta desobediència contra l’expresident de Parlament Roger Torrent i els seus companys independentistes a la Mesa de la Cambra durant la passada legislatura , Josep Costa (JxCat), Eusebi Campdeparós (JxCat) i Adriana Delgado (ERC), als quals se li atribueix haver permès la tramitació d’una sèrie de mocions vinculades al procés independentista en contra de les sentències dictades pel Tribunal Constitucional. El partit d’ultradreta, que en aquesta legislatura compta amb 11 diputats al Parlament, serà acusació popular en la causa, tal i com consta en la interlocutòria que el TSJC ha fet arribar als interessats i a la qual ha tingut accés El Món. El TSJC va obrir una investigació en estimar que els fets que detalla la Fiscalia en el seu escrit presenten “a priori una aparença delictiva”, però encara no ha citat a declarar els investigats.

En l’escrit del TSJC consta que la petició es va fer el passat 19 de març, només dos dies després que el tribunal acceptés la querella de la Fiscalia, i comporta que Vox ha dipositat una fiança per tal de poder exercir com a acusació popular. De fet, Vox ja va ser acusació particular en el judici de l’1-O al Tribunal Suprem, i ho és també en causes contra tres diputats actuals del Parlament.

Comentaris

  Peter smich 29/04/2021 1:33 pm
  Collons amb la xusma de mococx, no diuen que l'odi és un delicte però als. De vocs no hi ha ningú que presenti cap querella. A la fiscalia.
  Hermini 29/04/2021 12:06 pm
  Per això estan tolerant des de madrid la creació de plataformes del feixisme com vox. Així els hi fan la feina pesada i ells representa que no hi són directament: merda centralista tots plegats.
  RAMON A 29/04/2021 11:14 am
  Ja tenim aqui la metastasi garrula i fachorra castellana

Nou comentari