Puigdemont acusa González Pons de rebentar la confidencialitat del suplicatori

Demana explicacions al president del Comitè d'Assumptes Jurídics del Parlament Europeu

El president de la Generalitat a l’exili i eurodiputat Carles Puigdemont ha acusat aquest dijous a l’europarlamentari del PP Estéban González Pons de trencar la confidencialitat de la comissió del suplicatori en què es discuteix si es manté o s’anul·la la immunitat parlamentària del mateix Puigdemont, de Clara Ponsatí i de Toni Comín a petició del jutge Pablo Llarena. A la sortida de la reunió el popular ha atès els mitjans i ha assegurat que hi ha una “clara majoria” a favor del suplicatori del magistrat. Puigdemont s’ha adreçat via Twitter al president del Comitè d’Assumptes Jurídics del Parlament Europeu, l’eurodiputat de Cs Adrián Vázquez Lázara, per demanar-li explicacions. “Algun comentari sobre aquest trencament de les normes de confidencialitat? És una broma?”, ha preguntat Puigdemont a Vázquez Lázara.

González Pons també ha revelat que els membres del comitè han discutit sobre el rebuig de Bèlgica a l’extradició de l’exconseller Lluís Puig. “No entraré en aquest debat que s’ha produït a dins la sala”, ha dit González Pons preguntat pel debat sobre la competència del Suprem i la sentència belga.

Comentaris

  Ricard 15/01/2021 1:11 pm
  L'autoracisme de Gonzàlez.
  Cal dir-ho 15/01/2021 11:42 am
  L'advocat Gonzalez Pons diuen que es va passar mesos explicant en mitjans de comunicació espanyols "amics" seus, que els eurodiputats escollits pels catalans no podrien accedir mai als escons de l'Europarlament, era impossible segons ell... en Comín va explicar que ara quan es creuen amb en Gonzalez Pons per l'Europarlament, li fan un mig somriure. L'espanyolisme més carca i tronat solament es basa en la venjança, malvolença i en la cacera dels "cabecillas" dels que suposen els seus "enemics" sempre ho han fer així des de fa centenars d'anys, repasseu la història nostrada o pregunteu-ho directament als americans...
  FRAN BCN 15/01/2021 11:39 am
  En Gonzalez Pons és un fantasma, res de nou...
  Dr Sallop 15/01/2021 9:49 am
  El Fuigpelmon, donan classes o lliçons de serietat.....
  Pitxolí 15/01/2021 9:24 am
  Gonzalez Pons ha fet com fan certs jutges a Espanya: filtrar la sentència als mitjans de comunicació abans que sigui oficialment comunicada, abans que hagi estat oficialment presa. Aquest costum tan hispànic, ¿pot ser que tromfi a la UE?

Nou comentari