El PP diu que “hi ha una clara majoria a favor del suplicatori” contra Puigdemont

L'eurodiputat Esteban González Pons defensa que "la causa no està relacionada amb la condició d'eurodiputats" i que els fets van passar abans

L’eurodiputat del PP, Esteban González Pons, ha declarat que “hi ha una clara majoria a favor de la concessió del suplicatori” contra els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí perquè, segons ell “no és un judici polític” i ha assegurat que la seva posició com a grup és “clara”. Ho ha dit minuts abans que acabés la vista. L’eurodiputat ha apuntat que els fets pels quals se’ls demana l’aixecament de la immunitat “van passar abans que fossin eurodiputats” i que, per tant, “la causa no està relacionada amb la condició d’eurodiputats”.

Tot i que la sessió era confidencial, Gonzalez Pons ha revelat que els membres del Comitè han discutit sobre el rebuig de Bèlgica a l’extradició de l’exconseller Lluís Puig. “No entraré en aquest debat que s’ha produït a dins la sala”, ha dit Gonzalez Pons preguntat pel debat sobre la competència del Suprem i la sentència belga. L’eurodiputat del PP, Esteban González Pons, ha dit que “és obvi que no hi ha una persecució” i que “s’ha de donar tràmit a la petició del Tribunal Suprem espanyol”.

Més informació

Comentaris

  Gonzalo 15/01/2021 4:04 pm
  Gonzalez nos está diciendo a voces que la votación, que tenemos ganada, de la vista del suplicatorio para expulsar a los delincuentes fugados de nuestro suelo patrio español, la tendrían que hacer sin comparecencias ni debates ni comités de asuntos ilegales ni otros pormenores inútiles. Todo es una perdida de tiempo una mangaña comunista masónica separatista, porqué los españoles ya sabemos que son delincuentes antemano. Tendrían que estar en Madrid capital del Reino de España, ya, sin más dilatación, retrasos ni excusas de una epidemia que no existe.
  Pol 15/01/2021 1:45 pm
  Ha, ha, ha Ho diu aquest lamentable, polític el qual es va passar mesos dient que els escollits eurodiputats perseguits per motius polítics, no podrien obtenir mai l'acta d'eurodiputats... i no fou pas veritat. Ara, hi torna, essent part i explicant reunions que havien d'ésser confidencials. És el mateix sistema de les filtracions que fan servir a l'estat espanyol, veurem fins quan podran fer servir els mètodes tramposos espanyols aquesta mala gent, dins de la Unió Europea.
  Un català 15/01/2021 1:25 pm
  A veure si concedeixen el suplicatori i els deporten cap a Espanya i a la presó!! s'han de podrir a la presó, per delinqüents.
  27
  169
  Respon
   Ganxò 15/01/2021 4:39 pm
   Collons quin català . És dels bons !
   . 15/01/2021 3:51 pm
   ...renegat
  Ferran 15/01/2021 12:32 pm
  Claro, desgraciadamente la mayoría del Parlamento sois fachendas y asociados PSOE por ejemplo...
  X2 15/01/2021 12:22 pm
  Aquest feixista, sempre fent trampes
  Ehem ! 15/01/2021 11:44 am
  Aquest espanyolista també es va passar mesos dient que els eurodiputats catalans no podrien recollir mai llurs credencials... Temps.
  rd 15/01/2021 10:51 am
  pura maldat
  jacqme de Montpeller 15/01/2021 10:28 am
  Aquest senyor González Pons va dir fa uns dies que ventilarien al president Puigdemont a Espanya. No entenc com pot ventilar-se algú per via pneumàtica. Segons el seu llenguatge, però, ahir va sembla que ell estava hiperventilat, o com diem més comunment pet (no respectant la confidencialitat exigida en el procediment contra els eurodiputats catalans). Els del ramat del gonzález pons van fotent cullerada, i així els va.
  Ganxò 15/01/2021 10:22 am
  Esteban González Pons ? Ah !
  En realitat ha dit la "sentència" abans del "judici" d'una Comissió parassitada i no imparcial. 15/01/2021 9:21 am
  Quan l'Eurocambra concedeix un suplicatori a un Estat és sempre per motius interns que aquest Estat té amb el requerit, per fets anteriors o al marge de la condició de eurodiputat. Precisament per això fa el suplicatori. Si fos per fets com a eurodiputats seria el mateix Parlament que prendria mesures, sense necessitat de suplicatoris de part de ningú. De fet no ha dit res i ho ha dit tot.
  mala peça 15/01/2021 9:00 am
  el gonzalez pons, mostra amb cinisme els seus orígens franquistes, antidemòcrates, i tan se li en fot, respectar les normes de la comissió. Franquista molt franquista

Nou comentari