Puigdemont avisa l’Eurocambra del rebuig de Bèlgica a l’extradició de Puig

Ho fa pocs dies abans de la vista pel suplicatori

Els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí han avisat l’Eurocambra del rebuig de Bèlgica a l’extradició de l’exconseller Lluís Puig pocs dies abans de la vista pel suplicatori. En una carta enviada aquest dilluns a tots els membres del Parlament Europeu, asseguren que el risc de vulneració de drets fonamentals detectat per la justícia belga en el cas de Puig “és totalment aplicable als seus casos“. “Hi ha més evidències que Espanya està vulnerant els nostres drets amb aquest procediment judicial”, alerten en la missiva.

A més, veuen la sentència belga com una prova més de la manca de competència del Tribunal Suprem per reclamar el suplicatori. “La petició d’aixecament d’immunitat la va fer un tribunal que no és competent“, afirmen. Tots tres s’enfronten dijous a la vista pel suplicatori en una vista semipresencial al comitè d’Afers Legals de l’Eurocambra.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 11/01/2021 11:59 am
  El Tribunal Suprem (el mateix de l'1-O i els Independentistes), és instància "POLÍTICA" de part, que engloba tot el "Deep State Ñ (Borbónic-Franquista 2.0)”, amb la finalitat estricta i específica, de donar forma jurídica a la "CAUSA GENERAL" contra l’Independentisme,/ No hi ha dubte doncs, abans de les vistes, les sentències ja han estat dictades, “AFINADES” i ratificades. #MARCA ESPAÑA#
  Puchmelón 11/01/2021 1:18 pm
  ... campeón. Tevacomé un mohón.
  Delfí Artós 11/01/2021 4:30 pm
  La lawfare de la justícia de l'estat espanyol en forma de deep state, i el clavegueram, cada dia més emmerdada, malgrat que la premsa i el mitjans "amics" no se'n facin cap ressò.

Nou comentari