El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reunió de la taula de diàleg es perfila per al 16 o el 17 de setembre
  • CA

La reunió per a reprendre la taula de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol que se celebrarà a Barcelona es perfila per al dijous 16 o el divendres 17 de setembre, segons han informat diverses fonts a Europa Press. Després que el dilluns el president de la Generalitat, Pere Aragonès, digués que hi ha dues possibles dates per a aquesta trobada, aquest dimarts en la roda de premsa posterior al Consell Executiu la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que “tot fa preveure en aquests moments que serà a partir de meitat de setmana”.

El dimecres 15 està previst que l’expresident del Parlament i conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, declari davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) com investigat per presumpta desobediència, al costat dels membres independentistes de la Mesa de la Cambra catalana de l’anterior legislatura, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado, per la qual cosa diverses fonts han descartat que la taula de diàleg se celebri aquest dia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Foteu pena, traïdors. a agost 31, 2021 | 18:52
    Foteu pena, traïdors. agost 31, 2021 | 18:52
    Mara meva. Tots qui aguantant la farsa fastigosa.
  2. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a agost 31, 2021 | 22:02
    Tripartit no, gràcies agost 31, 2021 | 22:02
    Ui, quins nervis ! Tots els catalans l'esperem amb candeletes la taula de merd... ai ! de diàleg volia dir..
  3. Icona del comentari de: Francesc a setembre 01, 2021 | 11:28
    Francesc setembre 01, 2021 | 11:28
    Perqué us entesteu en dir_ne taula de diàleg? Diàleg sobre que? Fútbol? Toros? El temps? Viatges? O es una mesa de negociació o és una presa de pel

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa