El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova versió del ‘no vull ser al Govern’ de Canadell
  • CA

Joan Canadell, que va ser el número dos de Junts per Catalunya a les eleccions del 14 de febrer, s’ha descartat a ell mateix per formar part del Govern que presidirà Pere Aragonès. Tot i que el seu nom no apareix en cap travessa, ha aprofitat que un usuari de Twitter l’ha proposat per substituir Artadi per dir que “no és el moment“. “Em vaig presentar perquè pensava que podíem guanyar clarament la confiança de la majoria, obtenir 40-45 diputats i estar al Govern amb Laura Borràs de presidenta per fer efectiva la República”, ha afegit.

En una segona piulada, ha assegurat que està “convençut” que l’estratègia d’ERC de pactar amb l’Estat “no tindrà recorregut”. “Però cal respectar els resultats”, ha dit, a més d’afegir que “d’aquí un màxim de dos anys espero que hi haurà canvis cap a l’embat democràtic amb l’Estat”.

Fa tres dies, després que s’anunciés el pacte entre ERC i JxCat per investir Pere Aragonès, les xarxes van actuar d’hemeroteca i va començar a circular una piulada de Canadell sobre la conferència que havia pronunciat Aragonès el 4 de març, un fil de Twiter amb el qual es descartava per formar part del Govern arran del contingut de la conferència. “No comparteixo aquesta visió de país, si això ho accepta JxCAT jo em descarto per ser al Govern”, va assegurar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a maig 20, 2021 | 12:09
    Gonzalo maig 20, 2021 | 12:09
    Curioso este "empresario".....según los datos facilitados por su propia empresa, sólo genera un solo empleado......madre mia, si el tejido empresarial catalán dependiera de este "emprendedor".....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa