La xarxa esbomba el tuit de Canadell amb què es descartava per ser al Govern d’Aragonès

La piulada va ser esborrada

És una de les estrelles de les bases de JxCAT. El seu nom Joan Canadell. Va saltar a la palestra de l’esfera política independentista en assolir per sorpresa i amb una hàbil campanya la presidència de la Cambra de Comerç. Va ser el nom més votat per les bases dels junters per formar part de les llistes al Parlament a les eleccions del 14-F i com a diputat és un dels que més ha arrufat el nas a l’acord amb ERC.

Després de l’anunci del pacte entre ERC i JxCAT per investir Pere Aragonès i formar un Govern de coalició, les xarxes han fet d’hemeroteca. En concret, una piluada de Canadell després de la conferència que va pronunciar Aragonès el passat 4 de març. Un fil de twitter amb què es descartava per formar part del Govern arran del contingut de la conferència. “No comparteixo aquesta visió de país, si això ho accepta JxCAT jo em descarto per ser al Govern”, va assegurar.

El tuit, però, el va esborrar. Ara bé, la xarxa el manté i just després de l’anunci ha començat a correr pels canals de Telegram i els xats de Whatsapps així com a Twitter. De fet, Canadell era un dels noms que sonava per formar-ne part tot i l’angúnia que el seu nom produeixtant a ERC com la CUP i fins i tot algun dels seus companys de files si s’esmenta com un virtual conseller.

Nou comentari