El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Mateo tindrà una substituta catalana a ‘Zapeando’ aquest estiu
  • CA

Els presentadors de televisió compten els dies que els queden abans de començar vacances, una època que els substituts aprofiten per tenir el seu moment de glòria. Un dels programes més seguits és Zapeando, que ja ha escollit quina col·laboradora es posarà al capdavant de l’espai quan plegui Dani Mateo.

En aquesta ocasió no serà Anna Simón qui el substitueixi, sinó una altra catalana. Yo Tele informa en exclusiva que aquest estiu confiaran en Lorena Castell. Serà ella qui capitanegi el programa durant els mesos de juliol i agost.

Castell va arribar al programa el 2015 i des de llavors ha estat una de les tertulianes més estimades. Anna Simón va anunciar l’any passat que a poc a poc aniria deslligant-se de l’espai de La Sexta per centrar-se en altres projectes, el que sembla que finalment ha fet. De fet, no ha fet de col·laboradora des del novembre del 2020.

Lorena Castell a Zapeando / La Sexta

Aquesta serà una oportunitat d’or per a Lorena Castell, que presentarà el programa per primer cop. Caldrà veure què opinen els teleespectadors d’aquest canvi i de la seva manera de dirigir l’espai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa