La neboda de Felip VI, Victoria Federica, està disposada a tot per convertir-se en una de les influencers més importants d’Espanya. La filla d’Elena de Borbó i el seu nòvio ha debutat en el món de la moda de Sevilla. La noia ha fitxat per una agència de comunicació molt coneguda entre les creadores de continguts a Instagram, la que ara gestiona la seva imatge. El primer pas va ser obrir al públic el seu compte d’Instagram, el que l’ha ajudat a congregar més de 120.000 seguidors en poques setmanes. Li han preparat diverses campanyes i aquest mes ha aparegut públicament en un acte com a amfitriona principal. Parlem de la inauguració del Saló Internacional de Moda Flamenca de Sevilla, la que han cregut que tindria en ella la millor imatge.

Victoria Federica exerceix d’amfitriona en la inauguració | Europa Press
La neboda de Felip VI rep molts aplaudiments per la seva manera de vestir | Instagram

Una de les preguntes que més es fan els seus seguidors és quant pot arribar a cobrar la filla petita de Marichalar a canvi d’acudir a un esdeveniment així. Vanitatis ha parlat amb diversos experts en el sector, els que posen un preu aproximat al sou que segurament li paguen: “No ha transcendit la xifra exacta, però es podria valorar una feina d’aquest tipus al voltant d’un caixet de 6.000 €. Tenint en compte la repercussió mediàtica aconseguida i l’aparició de mitjans de comunicació d’arreu, evidentment ella és una aposta rendible”.

Victoria Federica fa d’amfitriona en una inauguració i rep una sorpresa a l’hotel

L’agència no ha confirmat que realment hagi cobrat això. De fet, han deixat caure que seria una mica menys: “Ha cobrat una xifra moderada. Cal destacar que ella va acceptar aquest encàrrec sobretot per motius sentimentals, ja que adora Sevilla i volia donar suport a la cultura i tradicions de la ciutat. Ens ho va posar tot molt fàcil i va implicar-se en detalls dels que no tenia obligació. És una noia encantadora, senzilla i una mica tímida”.

Una noia “senzilla”, però que no va dubtar en allotjar-se en l’hotel més luxós de la ciutat. Allà, els directius van voler donar-li una sorpresa i van incorporar al museu la rèplica del vestit que va lluir la seva àvia, Sofia de Grècia, quan va visitar la Fira d’Abril el 1968. Testimonis d’aquell moment asseguren que la noia va somriure i va mostrar-se molt sorpresa per aquest detall. Qui millor hauria caigut al personal de l’hotel, però, va ser el xicot: “Un noi molt natural, espontani i immensament educat. Ens agraïa tot el que fèiem en tot moment”. Parlem de Jorge Bárcenas, DJ molt conegut de les discoteques madrilenyes que surt amb la germana petita de Froilán des de fa més d’un any.

La jove Marichalar surt amb el DJ Jorge Bárcenas des de fa més d’un any | Instagram

En cas que sigui cert que Victoria Federica cobra 6.000 € per cada acte al que assisteix, queda clar que diners no li falten. I és que, a més a més, cal sumar-hi els milers d’euros que pot estar ingressant per cadascuna de les col·laboracions amb marques que ha signat recentment. Vol convertir-se en la noia de moda, el que agradarà especialment a la seva butxaca.

Nou comentari

Comparteix